Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu! 10 Ekim'de erişime açılıyor: 2 oyun birden bedava

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu! 10 Ekim'de erişime açılıyor: 2 oyun birden bedava

Epic Games Store, her hafta perşembe günü ücretsiz oyun vermeye devam ediyor! Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları belli oldu! 10 Ekim tarihinde erişime açılıyor! 2 oyun birden bedava...

Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyun fırsatlarıyla oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları da açıklandı ve yine dikkat çeken iki oyun kullanıcılarla buluşacak.

EPIC GAMES STORE'UN BU HAFTAKİ ÜCRETSİZ OYUNLARI

Outliver: Tribulation | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

Bu hafta Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulacak iki oyun: Outliver: Tribulation ve Empyrion - Galactic Survival.

Outliver: Tribulation, korku ve macera temalı bir soulslike nişancı oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda, doğaüstü bir boyuta hapsolmuş bir askeri canlandırıyorsunuz ve bu boyuttan kurtulmanın tek yolu, eski bir ritüeli tamamlamaktan geçiyor. Gizemli atmosferi ve zorlu mücadeleleriyle oyunculara sürükleyici bir deneyim sunuyor.

Empyrion - Galactic Survival Çok Yakında Geliyor - Epic Games Store

Empyrion - Galactic Survival ise geniş evreni keşfetmenizi sağlayan açık dünya uzay temalı bir hayatta kalma oyunu. Kendi uzay geminizi inşa edip galaksi boyunca seyahat ederken, kaynak toplama ve düşmanlarla mücadele etme gibi unsurlar ön planda. Hem strateji hem de yaratıcılık gerektiren bu oyun, uzay meraklıları için kaçırılmayacak bir fırsat.

Outliver: Tribulation ve Empyrion - Galactic Survival, 10 Ekim'den 17 Ekim 2024 tarihine kadar Epic Games Store'dan ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu süre zarfında oyunları kütüphanenize eklediğinizde, tamamen sizin olacak ve dilediğiniz zaman oynayabileceksiniz. Ayrıca, 10 Ekim'e kadar hala ücretsiz olarak sunulan Bear and Breakfast oyununu da almayı unutmayın.

EPIC GAMES'TEN ÜCRETSİZ OYUN NASIL ALINIR?

Epic Games Store’dan ücretsiz oyun almak son derece kolay. Öncelikle Epic Games Store'a giriş yapmanız gerekiyor. İstediğiniz oyunun sayfasına gidip "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bunun için bir Epic Games hesabı ile giriş yapmanız gerektiğini unutmayın. Hesabınızı oluşturduktan sonra ücretsiz oyun fırsatlarını kaçırmadan kütüphanenizi genişletebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN