Bugün şaşırtıcı derecede hoş bir tepki alabilirsiniz! Koç, boğa, aslan, kova ve balıklar... İşte 7 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün şaşırtıcı derecede hoş bir tepki alabilirsiniz! Koç, boğa, aslan, kova ve balıklar... İşte 7 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Kendinizle ilgili bir şeyi farkında olmadan saklıyorsunuz. Belki de zaman içinde, çok takdir ettiğiniz bir şeyi paylaşmadığını düşündüğünüz başka bir kişiye ya da gruba uyum sağlamış olabilirsiniz. Bu kişisel bir değer, bir inanç ya da derinden hissettiğiniz, ancak reddedilme ya da eleştirilme korkusuyla bu yönünüzü göstermekten çekindiğiniz bir şey olabilir.

7 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

“It's A Wonderful Life” adlı klasik filmde Jimmy Stewart'ın karakteri, kendisi hiç var olmasaydı başkaları için hayatın nasıl olacağına dair bir fikir edinir. Sevdiklerinin hayatındaki değerini hafife aldığını keşfeder. Siz de yakında, sizin için özel olan biri için ne kadar değerli olduğunuza dair bir fikir edinmek üzeresiniz. Bunu ciddiye alın. Bu, kendi hayatınızdaki herkes için ne kadar önemli olduğunuza dair küçük bir bakış niteliğinde olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sosyal medyadaki “arkadaş listeniz” sizin için sanal olmayan dünyada tanıdığınız gerçek arkadaşlarınızdan daha mı önemli hale geldi? Bu duruma ilk tepkiniz “Hayır, tabii ki değil!” olabilir. Peki ama emin misiniz? Bilgisayar ekranının önünde çok fazla zaman geçirdiğimizde, farkındalığımız değişir ve gerçek hayatı birçok yönden ihmal etmeye başlayabiliriz. Bugün bu durumu değerlendirin ve önceliklerinizi gözden geçirin. Yeniden bağlantı kurmanız gereken insanlar var.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün bir zaman makinesinin sembolik karşılığı size sunulmuş olabilir. Geriye dönüp hatalı bir kararı tekrar gözden geçirme ve doğru olanı yapmak için bir şans daha elde etme şansınız olabilir. Şu anda bulunduğunuz yerden, pişmanlıkla öylece dururken, bunu yapmak imkansız gibi görünebilir. Ancak çok geçmeden, eğer kullanmayı seçerseniz sizi bekleyen ikinci bir şans olduğunu göreceksiniz. Bu, bazı rahatsız edici gerçekleri kendinize itiraf etmek anlamına gelebilir, ancak bu size gerçekten yeni bir başlangıç sunabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir amaç ya da inandığınız bir şey için fark yaratma konusunda tutkulu olabilirsiniz. Ancak artık her şey için çok geç olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Aklınıza bir fikir geldi, ancak bunu uygulayamayacağınızdan ya da bir fark yaratmak için yeterince hızlı ivme yakalayamayacağınızdan korkuyorsunuz. Bir hedefe kilitlendiğinizde, sizden daha azimli ya da inatçı kimse yoktur! Bu fikrin sizin aklınıza gelmesinin bir nedeni var. Bunu gerçekleştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün kendinizi korumak için çektiğiniz perdeleri kaldırabilirseniz biriyle önemli, aydınlatıcı, şaşırtıcı bir bağlantı kurabilirsiniz. Kendinizi perdelemediğinizi düşündüğünüz için bu mesajın sizin için geçerli olmadığını düşünebilirsiniz. Ne de olsa oldukça güler yüzlü, dışa dönük, iletişime açık ve duyarlı birisiniz. Sizin de büyük bir kalbiniz var ve bazen kendinizi çok güçlü korumanızın nedeni bu olabilir çünkü savunmasız kalbinizi koruyorsunuz. Hayatınıza yeni giren bir kişiyle paylaştıklarınızın bilincinde olarak yakınlaşmak için kendinize müsaade edin. Bu, özel bir şeye giden yolda bir atılım olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir işten vazgeçmenin eşiğinde olabilirsiniz. Zaten çok çaba sarf ettiniz ve bu deneyim sizi artık yoruyor ve bıktırıyor. Yine de yaptığınız işe hala inanıyorsunuz. Belki de başarıya çok ama çok yakınsınız ama bundan emin olmanın bir yolu yok. Ayrıca, o noktaya ulaşmak için daha ne kadar yol kat etmeniz gerektiğini de kestiremiyorsunuz. Peki başarılı olacak mısınız? Pekala olabilir, tabii ki başladığınız işe devam ederseniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Belli bir kişinin hayatı şu anda sizinkinden çok daha iyi görünebilir. Onu kıskanmak istemezsiniz ama bu size hiç adil görünmez. Adil olmaya çok odaklandığınız için bu size mantıklı gelmiyor. Nasıl oluyor da siz yüksek standartlarınızı korurken, her zaman doğru olanı yapmaya çalışırken ve dürüst olmayan bir başkası başarılı olurken, bazı şeyler sizin için yolunda gitmiyor? Kıyaslama yapmayın. Her şey doğru zamanda gerçekleşir. Doğru zaman geldiğinde iyiliğiniz ödüllendirilecektir. Bunun başkasıyla hiçbir ilgisi yoktur.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Adil görünmeyen bir duruma aşırı tepki mi veriyorsunuz yoksa gerçekten haksızlığa mı uğradığınız? Bu soru bugün sizin aklınıza gelebilir. Birileri size düşündüklerinizin bir kısmının hayal gücünüzden kaynaklandığını ve rahatlayıp boş vermeniz gerektiğini söylüyor olabilir. Geri adım atacak biri değilsiniz, ancak bu durumda geriye çekilmek, en azından şimdilik, akıllıca bir fikir olabilir. Size karşı takınılan tavrın yersiz olduğuna dair bazı kanıtlar elde ettiğinizde doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kendinizle ilgili bir şeyi farkında olmadan saklıyorsunuz. Belki de zaman içinde, çok takdir ettiğiniz bir şeyi paylaşmadığını düşündüğünüz başka bir kişiye ya da gruba uyum sağlamış olabilirsiniz. Bu kişisel bir değer, bir inanç ya da derinden hissettiğiniz, ancak reddedilme ya da eleştirilme korkusuyla bu yönünüzü göstermekten çekindiğiniz bir şey olabilir. Bugün, ruhunuzun bu yönünü açığa çıkarma şansına sahip olabilirsiniz ve bunu yapmalısınız. Şaşırtıcı derecede hoş bir tepki alabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sıkıntılı bir durumla bağlantılı olan biriyle yeniden iletişim kurmanın eşiğinde olabilirsiniz. Bu kişi olayla doğrudan ilgili olmamasına rağmen, yeniden bağlantı kurma konusunda bir tedirginlik var çünkü durumla ilgili drama ve üzüntüye dahil olmak istemiyorsunuz. Bu kişi olayın hemen kıyısında kalmış olsa da yine de bir korku söz konusudur. Endişelenmeyin. Yeniden bağlanma arzusu karşılıklıdır ve muhtemelen o da sizin gibi hissediyordur. Bu kişinin arkadaşlığının keyfini çıkarın. İçine girmekten çekindiğiniz o konu açılırsa konuyu nazikçe değiştirin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Eğer işlerin gerçekten de bugün göründükleri kadar destekleyici ve hayırlı olduğuna inanabilirseniz bu pozitif gücü kendi yararınıza kullanabileceksiniz. Ancak bundan şüphe eder ve sorgularsanız, dizginlenmediği takdirde yaratacağı kaosun içinde kaybolursunuz. Özellikle somut bir kanıt olmadığı sürece şüpheci davranmak kolay olacaktır. Bu sadece içinizden gelen ilk duyguya güvenerek yola devam etmeniz gereken bir deneyimdir. Bu iyi enerjinin son derece gerçek olduğunu göreceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Çok iyi tanımadığınız bir grubun daveti gözünüzü korkutabilir. Oraya uyum sağlayamayacağınızı ya da dahil olursanız ayak uyduramayacağınızı veya yeterli olamayacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak, dünya görüşünüzü ancak bu şekilde genişletebilirsiniz. Bilmediğiniz bir topluluğa veya organizasyona girmek biraz cesaret gerektirir, ancak kısıtlayıcı olduğu kadar ödüllendirici de olabilir. Bu daveti bir fırsat olarak görün ve katılım gösterin. Kaybedecek neyiniz var ki?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN