İstanbul’un en nezih ilçesiydi: Resmen 70’lı yıllara dönmüş, o görüntü herkesi üzdü

İstanbul’un en nezih ilçesiydi: Resmen 70’lı yıllara dönmüş, o görüntü herkesi üzdü

Adalar’da Çöp Krizi: Açık Kamyonetlerle Toplama Tepki Çekiyor

Adalar Belediyesi’nin başlattığı yeni çöp toplama yöntemi, kasası açık kamyonetlerle yapılan uygulama, Adalar’da büyük tepkilere yol açtı. Özellikle Heybeliada’dan gelen görüntüler, halk arasında ciddi rahatsızlık yaratıyor.

ADA SOKAKLARINDAKİ YAĞ VE ÇÖP SULARI

Ada Gazetesi’nin haberine göre; 70’li ve 80’li yılları hatırlatan bu çöp toplama yöntemi, Adalar’da şok etkisi yaratıyor. Mahalle aralarında ve ana caddelerde, üstü açık ve etrafa çöp suyu sızdıran kamyonetlerle çöp toplama işlemi sıkça görülüyor. Bu araçlar zaman zaman yürüyüş yollarında ada sakinlerinin karşısına çıkıyor.

img-3351.webp

Belediye çalışanları, büyük çöp kutularındaki atıkları elleriyle alarak bu kamyonetlere yüklüyor. Halkın yoğun olduğu caddelerde bu kamyonetlerin kullanılması, Araçlardan akan yağ ve çöp sularının sokaklarda bıraktığı izler ise halkı rahatsız ediyor.

Adalılar, bu uygulamaya tepki verirken eskiden Adalıların şikayetleri atların bıraktığı dışkı kokusuyken, şimdi ise ağır çöp kokusuyla başa çıkmak zorunda kalıyorlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN