Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin durumu ağır

Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin durumu ağır

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve şiddet gören 2 yaşındaki bebeğin durumu ciddiyetini koruyor. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan bebek, yoğun bakım ünitesinde hayata tutunmaya çalışıyor.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan ve şiddet gören 2 yaşındaki bebeğin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. 1 ay önce durumu ağır olarak hastaneye yatırılan bebekten henüz olumlu bir haber gelmedi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre genel durumu kötü olan bebek S.Y., yaşam mücadelesi veriyor.

NE OLMUŞTU?

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde anne B.Y, 8 Eylül'de kızı S.Y'yi, "uyanmadığını" belirterek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürmüştü. Beyin kanaması teşhisi konan ve cinsel istismar şüphesi taşıyan bebeğin durumu polise bildirilmişti.

Beyin ameliyatı yapılan bebek, entübe halde yoğun bakıma alınmıştı.

Soruşturma kapsamında anne 25 yaşındaki B.Y., B.Y'nin birlikte yaşadığı 57 yaşındaki S.Ö., 32 yaşındaki komşuları K.A. ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı. S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alınmıştı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN