Sergen Yalçın bu kez de Giovanni van Bronckhorst'u hedef aldı: Sana Türkiye'yi anlatmamışlar!'

Sergen Yalçın bu kez de Giovanni van Bronckhorst'u hedef aldı: Sana Türkiye'yi anlatmamışlar!'

Geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin'e yönelik açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Sergen Yalçın, bu kez de Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'u eleştiren açıklamalara imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Alman devi Borussia Dortmund'un başarılı teknik adamı Nuri Şahin'i hedef alan açıklamalara imza atan Sergen Yalçın, bu kez de Beşiktaş'ın patronu Giovanni van Bronckhorst'u eleştiren açıklamalara imza attı.

Son olarak Antalyaspor'da görev alan, Akdeniz ekibinden ayrıldıktan sonra ise yorumculuğa başlayan tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın, Nuri Şahin'in ardından Giovanni van Bronckhorst'u hedef aldı.

Ekol TV'de açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Hollandalı teknik adamın Frankfurt maçı sonrasındaki açıklamalarına tepki gösterdi.

Yalçın, "Frankfurt maçının ardından bazı açıklamalar yaptı. Dedi ki, "Beğenmeyen maça gelmesin." Tercüman da bunları çevirdi. Çevirmemesi lazım. Biraz daha yolunda bir şeyler söylemesi lazımdı. 'Oyuncuları ıslıklamayın, beni ıslıklayın' diyor. Hocam sana Türkiye'yi anlatmamışlar galiba. İşler biraz kötü giderse tribünlerde ıslıklamanın kralını görürsün. Taraftara böyle bir şey denir mi hiç? Hele Beşiktaş taraftarına. O taraftar seni istemezse orada oturamazsın. Büyük takımda çalışan hocaların bunu bilmesi gerekiyor. Yabancı hocalar bunları bilmiyor." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Candaş Tolga Işık'ın, "Ben genel olarak Beşiktaş'ın teknik direktörünü beğeniyorum hocam. Oynattığı oyunu da tarzını da" sözlerine şu yanıtı verdi: "Ben de beğeniyorum, oynattığı oyunda çok hemfikir değilim ama. Avrupa maçlarında durum ortada zaten. 2 maçta 7 yemişsin, 1 atmışsın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN