Şimdi Hande Erçel ve Demet Özdemir düşünsün! Kraliçe dönüyor: Sinem Kobal'ın yeni projesi belli oldu

Şimdi Hande Erçel ve Demet Özdemir düşünsün! Kraliçe dönüyor: Sinem Kobal'ın yeni projesi belli oldu

Şimdi Hande Erçel ve Demet Özdemir düşünsün! Kraliçe tekrar sahalara dönüyor! İşte Sinem Kobal'ın yeni projesi...

Türk magazin dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında evlenmişti. Çift, mutluluklarını iki kız çocuğuyla taçlandırmış ve sık sık aile saadetlerini dile getirmişti.

Kenan İmirzalıoğlu, Türk sinemasının önde gelen isimlerinden biri olarak kariyerine hız kesmeden devam ederken, aynı zamanda “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sunuculuğunu üstlenmişti.

SİNEM KOBAL YENİDEN EKRANLARDA

Sinem Kobal'ın kardeşini görenler şaştı kaldı! Doğum günü paylaşımı ile ortaya çıktı, meğer Selena'da o da oynamış - Son Dakika Magazin Haberleri

Sinem Kobal, özellikle “Selena” karakteriyle hafızalarda yer etmiş bir oyuncu olarak, 2017 yılından beri ekranlardan uzaktı. Ancak, bu bekleyiş sona eriyor. Kobal, "Karşılaşmalar" dizisinde konuk oyuncu olarak izleyiciyle buluştuktan sonra, şimdi yeni bir sinema filmiyle geri dönüyor.

"HER ŞEYİN BAŞI MERKÜR" İLE DÖNÜŞ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sinem Kobal, "Her Şeyin Başı Merkür" adlı sinema filminde rol alacak. Filmde, savaş muhabiri olma hayali kuran bir burç yazarını canlandıracak. Eğlenceli bir tonla çekilmesi planlanan filmle ilgili detayların yakında açıklanması bekleniyor.

Sinem Kobal, 7 yıllık ara sonrası setlere dönüyor

SİNEM KOBAL'IN BEYAZPERDE PERFORMANSI

Sinem Kobal'ın uzun bir aradan sonra beyazperdeye dönüşü büyük bir merak konusu. Hayranları, Kobal'ın bu projeyle nasıl bir performans sergileyeceğini heyecanla bekliyor. Kobal'ın bu filmden sonra oyunculuğa ara verip vermeyeceği ise henüz netleşmiş değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN