Yusuf Yazıcı bir telefon sonrası Süper Lig'e geri dönüyor! Paraya bakmadan dört yıllık anlaşmayı imzaladı. Hayırlı uğurlu olsun

Yusuf Yazıcı bir telefon sonrası Süper Lig'e geri dönüyor! Paraya bakmadan dört yıllık anlaşmayı imzaladı. Hayırlı uğurlu olsun

A Milli Futbol Takımı'nın önemli yeteneklerinden olan Yusuf Yazıcı, uzun zamandır Avrupa'da top koşturmaktaydı. Uzun bir süre Lille forması giyen milli yıldız için sürpiz bir iddia ortaya atıldı. Futbolseverler bu transfer haberi ile heyecana boğulacak. Yusuf Yazıcı bir telefon sonrası Süper Lig'e geri dönüyor! Paraya bakmadan dört yıllık anlaşmayı imzaladı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Lille ile biten sözleşmesini uzatmayan ve şu anda bonservisini elinde bulunduran Yusuf Yazıcı, tekrardan Türkiye'ye geri dönüyor. Aşk hayatı ile sık sık magazin gündemine düşen Yazıcı, bu sefer kariyeriyle gündeme geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Yusuf Yazıcı bir telefon sonrası Süper Lig'e geri dönüyor! Paraya bakmadan dört yıllık anlaşmayı imzaladı. Hayırlı uğurlu olsun.

YUSUF YAZICI BİR TELEFON SONRASI SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR

Daha önce de Galatasaray ile transfer görüşmesi yapan Yusuf Yazıcı bu kez Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Okan Buruk ile görüşen ve transfere ikna olan Yusuf Yazıcı'nın, Galatasaray ile dört yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Ortaya atılan iddialara göre Lille'in yıllar sonra kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ancak kariyerien Fransız ekibinde devam etme kararı almayan Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye Galatasaray formasıyla geri dönmeye hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-08-22t115217-742.jpg

PARAYA BAKMADAN DÖRT YILLIK ANLAŞMAYI İMZALADI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Lille ile olan mevcut sözleşmesini uzatmayan ve bonservisini eline alan Yusuf Yazıcı, Galatasaray'dan gelen teklifi bu kez kabul etti. Daha önce de Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapan ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Yusuf Yazıcı, Okan Buruk'un yoğun ısrarı üzerine kararını değiştirdi ve Galatasaray'a transfer olma kararı aldı. Yusuf Yazıcı'nın, Galatasaray'a önümüzdeki günlerde dört yıllık imza atması bekleniyor.

yeni-proje-2024-08-22t115137-697.jpg

Beşiktaş'ın da transfer gündemine olan Yusuf Yazıcı kariyerinde 267 maçta görev aldı. Yusuf Yazıcı bu maçlarda 64 gol ve 39 asist üretti. Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN