Ebru Şahin ve Murat Yıldırım başrolde: 'Beni Bul'un çekimleri başladı

Ebru Şahin ve Murat Yıldırım başrolde: 'Beni Bul'un çekimleri başladı

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in yer aldığı, merakla beklenen dizi "Beni Bul"ün çekimleri başladı. Derin bir aşk hikayesini konu alan dizide, Murat Yıldırım ünlü bir mimar, Ebru Şahin ise bekar bir anne karakterine hayat veriyor. Çekimler, Marakeş ve Kuzey Kıbrıs'da gerçekleştiriliyor. "Beni Bul", yakında NOW'da ekranlara gelecek.

Now'ın, yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği yeni dizisi 'Beni Bul'un çekimleri başladı. 'Beni Bul'un, hikayesini Neşe Şen, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice, yönetmenliğini ise Recai Karagöz üstleniyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı dizi, derin bir aşk hikayesini konu alıyor.

Dizide, ünlü mimar Demir karakterine hayat veren Murat Yıldırım, Marakeş’te kamera karşısına geçti. Marakeş çekimleri için ön hazırlık dönemi geçiren dizi ekibi, çekimleri dört günde tamamladı.

Marakeş’in tarihi yapılarında çekilen sahneler dizinin ilk bölümlerinde izleyiciyle buluşacak.

Dizide bekar bir anne olan Nazlı karakterine hayat veren oyuncu Ebru Şahin ise çekimler için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne uçtu.

Ön hazırlık döneminin ardından Ebru Şahin’in sahneleri Gazimağusa ve İskele bölgelerinde gerçekleşti. Çekimleri dört günde tamamlanan sahnelerin ardından ekip, İstanbul çekimlerine devam ediyor.

'Beni Bul'; Demir’in (Murat Yıldırım), vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince yeğenine sahip çıkmak için annesi Nazlı’yla (Ebru Şahin) girdiği savaşı konu alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’e; Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Numan Çakır, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Toprak Kahraman ve çocuk oyuncu Pamir Boyraz eşlik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN