Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. En Nesyri transferini bitiren Kanarya'dan ilk ayrılık haberi geldi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı transfer eden sarı-lacivertli ekipten ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Uzun zamandır peşinde olduğu En Nesyri'yi kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'de herkes Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığına kendini hazırlamıştı ancak İsmail Yüksek için Fransa'dan herkese sürpriz olan bir teklif geldi. Başkan Ali Koç, teknik direktör Mourinho'nun da onayıyla teklife çok sıcak bakıyor.

yeni-proje-2024-08-22t102835-509.jpg

JOSE MOURINHO 25 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Fransa'dan bir takım adına sarı-lacivertlilerin kapısını çalan menajer, İsmail Yüksek için bağlantı halinde olduğu Lig-1 takımının 15 milyon Euro hazırladığını iletti. Fenerbahçe yönetimi aracı menajere "teklifi görelim. Değerlendirmemizi yapalım" cevabı verdi. Fenerbahçe yönetimi şu anda Fransa'dan tahminlere göre Lille'den gelecek teklife kilitlenmiş durumda. Çünkü Lille, Bentaleb'i sakatlığı nedeniyle kaybetti. Elinde sadece 35'lik Andre kaldı. Teknik direktör Genesio'nun da Rennes de çalıştığı dönemden de İsmail Yüksek'e bir ilgisi var.

yeni-proje-2024-08-22t102853-646.jpg

Eğer Lille "temiz" 15 milyon Euro verirse Fenerbahçe, İsmail Yüksek'i gönderecek. Bonuslar ya da sonradan satış opsiyonları ile 15 milyon Euro bulunacak bir teklif kabul edilmeyecek. Orta sahaya yeni bir transferin gelmesi ihtimali ve yedek kalma durumu ortaya çıktığı için İsmail de ayrılmaya sıcak bakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN