İlkokul ve ortaokul öğrencilerine müjde! 4500 TL kırtasiye yardımı yapılacak: Belediye güzel haberi duyurdu

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine müjde! 4500 TL kırtasiye yardımı yapılacak: Belediye güzel haberi duyurdu

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilere ve velilere müjdeli haber geldi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine 4500 TL kırtasiye yardımı yapılacağı duyuruldu. Güzel haber o belediyeden geldi. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala müjdeli haber verildi. O belediye tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 4500 TL kırtasiye desteği sağlanacak. İşte o belediye...

ÖĞRENCİYE 4500 TL DESTEK

Öğrencilere verilecek kırtasiye desteği Üsküdar Belediyesi'nden geldi. 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı öncesinde Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü destek detaylarını paylaştı. Eğitim gören ve ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 5 bin ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine 4 bin 500 lira kırtasiye ve giyim desteği kampanyası başlatıldı.

wfzxklxozkqyntmmdporta.webp

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kırtasiye ve giyim desteğinden faydalanmak için başvuru yapmak gerekiyor. Üsküdar Belediyesi resmi web sitesi üzerinden duyuruya ulaşarak, kampanyaya başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için son tarih 3 Eylül 2024 olarak belirlendi. Başvurular bugün itibariyle başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN