Altın 9 bin TL'nin üzerine çıkacak! Piyasanın güvenilir ismi açıkladı: 4 kat rekor geliyor

Altın 9 bin TL'nin üzerine çıkacak! Piyasanın güvenilir ismi açıkladı: 4 kat rekor geliyor

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomistler altının gidişatına ilişkin kendi görüşlerini paylaşırken bu defa altının rekor üstüne rekor kıracağı öne sürüldü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Altın fiyatları, son dönemde tarihî rekorlar kırarak yatırımcıları sevindiriyor. Yıl başından bu yana gram altın yatırımcısına yüzde 40 kazanç sağlamış durumda. Ancak yatırımcıların gözleri, altın fiyatlarının geleceği üzerine yapılan tahminlerde. Ekonomi yorumcusu Selçuk Geçer, dikkat çeken bir açıklama yaptı ve gram altının gelecekte hangi seviyelere ulaşabileceğini duyurdu.

altin-3.jpg

GRAM ALTINDA ŞAŞIRTICI ARTIŞ BEKLENTİSİ

Selçuk Geçer, Türkiye'den carry trade yatırımcılarının ayrılmasıyla birlikte gram altın fiyatlarının büyük bir yükseliş yaşayacağını öngörüyor. Geçer'in tahminlerine göre, gram altın önümüzdeki dönemde 3 bin TL'nin üzerine çıkacak, ardından 5 bin TL'yi aşacak. Daha da ilerisinde ise 8 ila 9 bin TL aralığına yükselebileceği ifade ediliyor. Geçer, mevcut altın fiyatının 3 katı hatta 4 katını görmek zorunda kalabileceğimizi belirtti.

Bu açıklamalar, altın yatırımcıları için büyük bir heyecan yaratırken, piyasalarda yaşanacak olası hareketlerin ne yönde şekilleneceği merak ediliyor. Yatırımcıların ve piyasa analistlerinin dikkatle takip ettiği bu tahminler, altın piyasasında yaşanacak gelişmelere dair önemli ipuçları veriyor.

altin-1.jpg

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT: FİYATLAR NASIL YÜKSELECEK?

Selçuk Geçer'in tahminleri, gram altının yakın gelecekte büyük bir değer artışı yaşayabileceğini işaret ediyor. Carry trade yatırımcılarının Türkiye'den ayrılmasının ardından altın fiyatlarının yükselmesi bekleniyor. Bu durum, yatırımcıların kararlarını nasıl etkileyeceği ve piyasa dinamiklerinde ne gibi değişikliklere yol açacağı ise merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN