İsrail'in Lübnan saldırısında çatışmaların şiddeti artıyor: 3 kişi hayatını kaybetti

İsrail'in Lübnan saldırısında çatışmaların şiddeti artıyor: 3 kişi hayatını kaybetti

İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güney bölgelerine yönelik düzenlediği hava saldırısında üç kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

İsrail savaş uçaklarının Lübnan'ın güneyine düzenlediği hava saldırısında, 3 kişi yaşamını yitirdi. Saldırının ardından bölgedeki çatışmaların şiddeti artarken, sivil can kaybının yanı sıra altyapıya da ciddi zararlar verildi. Uluslararası toplum, artan gerilimin ve siviller üzerindeki etkilerin derhal ele alınmasını talep ediyor.

Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, İsrail Lübnan'ın güneyinde yer alan Tire kentindeki Tayr Harfa beldesine hava saldırısı düzenledi.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

İsrail ordusu ile Lübnan Hizbullah'ı arasında sınır hattında 8 Ekim 2023'ten bu yana çatışmalar ve karşılıklı saldırılar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN