Türk futbol tarihine geçen anlaşma! Ferdi Kadıoğlu yeni takımına imzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Türk futbol tarihine geçen anlaşma! Ferdi Kadıoğlu yeni takımına imzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Milli yıldız Türk futbol tarihine geçecek anlaşma karşılığında sarı-lacivertli ekip ile yollarını ayırıyor.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına giren milli yıldız Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Yıldız savunma oyuncusu, Türk futbol tarihine geçecek bonservis bedeliyle yuvadan uçuyor.

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla A Milli Takım'ın vazgeçilmezi haline gelen Ferdi Kadıoğlu'nun yeni durağı belli oldu. 24 yaşındaki savunma oyuncusu Türk futbol tarihine geçecek.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Kanarya, yıldız futbolcunun transferi konusunda İngiliz ekibi Brighton ile el sıkıştı. Sarı-lacivertli ekibin bu transferden 35,2 milyon euro kazanacağı belirtildi. Milli yıldız, bu bedel ile yurtdışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan Türk futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçecek.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan milli yıldız, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması altında 51 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 5 asistlik katkı sundu. Kanarya'nın ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN