Vücut geliştiricisi Shawn Rhoden hayatını kaybetti: Son paylaşımları ürküttü

Vücut geliştiricisi Shawn Rhoden hayatını kaybetti: Son paylaşımları ürküttü

Mr. Olympia unvanını kazanan en yaşlı vücut geliştiricisi Shawn Rhoden 46 yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Rhoden'ın Instagram hesabındaki son paylaşımlarında, ''Diğer tarafta görüşürüz. Sizinle ilgilenecek biriyle birlikte olun'' paylaşımlarına yer vermesi ise dikkat çekti.

Mr. Olympia unvanını 43 yaşında kazanan vücut geliştiricisi Shawn Rhoden, kalp krizi nedeniyle aniden hayatını kaybetti. Rhoden, ölümünden birkaç gün önce Instagram hesabında birçok paylaşımda bulundu. Rhoden'ın son paylaşımının altına 'Diğer tarafta görüşürüz' notunu paylaşması ise hayranı ürküttü.

Daily Star'da yer alan habere göre; Rhoden'ın kalp krizinden öldüğünü Generation Iron duyurdu. Vücut geliştirme efsanesi Rhoden, sadece üç gün önce Instagram hesabından şunları paylaştı:

"Bina tuğla ve sabır alacak. Diğer tarafta görüşürüz. #thechallenge #train #fitness."

Rhoden'ın son Instagram gönderisinde, "Sizinle ilgilenecek biriyle birlikte olun. Maddi olarak değil, ama ruhunuza, iyiliğinize, kalbinize ve size ait olan her şeye dikkat eder" paylaşımında bulunması hayranlarını yasa boğdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN