Bir başkasının moralini yükseltirken kendi moralinizi de yükselteceksiniz! Koç, boğa ve kovalar! 6 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Bir başkasının moralini yükseltirken kendi moralinizi de yükselteceksiniz! Koç, boğa ve kovalar! 6 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Bu sabah keyfiniz pek yerinde olmayabilir. Kendinizi bu karanlık ruh halinden kurtarmak adına, başka biri için iyilik yapmayı deneyin. Bir şey bağışlayarak veya bir amaca yönelik gönüllü çalışarak geleneksel hayırseverlik yolunu seçebilirsiniz. Ancak, zaten tanıdığınız ve bir şekilde yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmek de iyi ve belki de daha keyifli olacaktır.

6 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İçinizde kaygının yükseldiğini hissediyorsanız bilinçli olmak ve o anda hazır bulunmak size yardımcı olabilir. Bunu, etrafınızda görebildiğiniz, hissedebildiğiniz ve duyabildiğiniz bazı sıradan şeyleri kabul ederek yapabilirsiniz. Örneğin, belki bir kalemi, yastığı veya saati görebilir ve onlara odaklanabilirsiniz. Bu, sizi sakinleştirerek gevşemenize yardımcı olabilir. Daha iyi hissetmek için her zaman bir yol vardır. Yaklaşmakta olan bir etkinlik sizi geriyorsa, o anda yapabileceğiniz ve sizi dengede tutacak şeyler vardır. Korkunun olayların gidişatını kontrol etmesine izin vermeyin. Kontrol sizde kalabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birisi sizi sosyal bir etkinliğe ya da bir yolculuğa katılmanız için zorluyor olabilir. Şu anda katılım göstermek istemeyebilirsiniz ama bu daveti geri çevirmek sizi kötü hissettiriyor da olabilir. Belki de sizi zorlayan kişi artık eğlenceli olmadığınızı ya da ruh halinizi iyileştirmek için dışarı çıkmanız gerektiğini söylüyor. Sırf karşınızdaki mutlu olsun diye onunla birlikte gitmeyin. Eğer gerçekten biraz yalnız kalmanız gerektiğini ya da dinlenip enerji toplamanız gerektiğini düşünüyorsanız bunları uygulayın. Eğer bir başkasını memnun etmek size kendinizi ezilmiş hissettiriyorsa o zaman teklifi reddedin ve doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Görünüşte sıradan bir konuşma bazı sırları içinde barındırabilir. Eğer bugün karşınızdaki kişiyi anladığınızdan emin değilseniz, meseleyi açıklığa kavuşturmasını isteyin, kastedilen anlamı tahmin etmekle yetinmeyin. Bu kişinin anlaşılmaz olduğunu ima ederek onu aşağılamaktan korktuğunuz için bunu yapmak istemeyebilirsiniz, ancak yanlış olduğu ortaya çıkabilecek varsayımlarda bulunmak daha kötü olacaktır.
Aklınızdaki soru işaretini açıklığa kavuşturmaya çalışmamak bir yanlış anlaşılmaya yol açabilir. Sizi gerçeğe götürecek sorular sormakta hiçbir sakınca yok.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Deneyimlediğiniz yaratıcılık güdüsü şu anda pek bir anlam ifade etmeyebilir. Fikirler size dalgalar halinde geliyor ve bunların nereden geldiğini ya da nereye gittiğini bilmiyorsunuz. Bir planınız olmasını çok isteseniz de, bu durumda sanki bir nehirde yüzüyormuşsunuz ve akıntıya kapılmışsınız gibi sadece akışa kapılmanız gerekir. Kendinize bu şekilde bir şey oluşturma serbestliği tanıyabilirseniz, her şey yolunda gidecektir. Bu konuda stres yapmayın. Sadece akışına bırakın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birini yaptığı bir hata nedeniyle eleştirmenizin veya uyarmanızın üzerinden epey zaman geçti, ancak son zamanlarda bu konu aklınızdan hiç çıkmıyor. O zamanlar bu kişiye aşırı sert davrandığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Yakın zamanda kendi yaptığınız bir hata, size verdiğiniz o tepkiyi hatırlattı. Şimdi çok yargılayıcı ve muhtemelen adaletsiz olduğunuzu görebiliyorsunuz. Bu konuda kendinizi kötü hissetmeniz hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Ancak, ona ulaşıp şimdi nasıl hissettiğinizi ifade etmek hem karşı taraf hem de sizin için çok iyi bir davranış olacaktır. Bu kişisel anlamda bir gelişimdir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Devam etmekte olan bir çabanın sonraki adımları konusunda kendinizi biraz tedirgin hissediyor olabilirsiniz. İşte bu belirsizlik sizi endişeye sevk ediyor olabilir. Bu durum anksiyeteye, hatta daha da kötüsü korkuya dönüşmeden önce bununla başa çıkmanız gerekir. Bir sonraki adımlarınızı henüz belirlememiş olsanız bile, bunların olumlu ve verimli olacağı ve her şeyin yolunda gideceği fikrini benimsemeniz gerekir. Bu tür iyimser bir kesinlik içinde yaşamayı yeğlerseniz, ilerleme ivmeniz hızla artacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sıradan bir sohbet sırasında beklenmedik bir şekilde hassas bir konu gündeme gelebilir. Konuşmaktan rahatsızlık duyduğunuz için bu konudan kaçınıyor olabilirsiniz. Ele alınması gerektiğini bilmenize rağmen, meseleyi defalarca ertelemiştiniz. Bugün artık bundan daha fazla kaçınamayacaksınız ve bu aslında iyi bir şey. Konuyu değiştirmemek, zaten çözülmesi gereken bir meseleyi çözmeniz için size kolay bir yol sunacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün, dahil olduğunuz bir projeden sorumlu olan birinin ne yaptığını bilmediği açıkça ortaya çıkabilir. Bu kişinin kibri başkalarının da onu dinlemesine yol açıyor olabilir, ancak sizin yapınız böyle değil. Ancak, kendi rolünüzü korumak için bir süre daha oyunu onların kurallarıyla oynamak zorunda kalabilirsiniz. Bu süre zarfında bilgi toplayın. Neler olup bittiğine dair bir kanıt elde ettiğinizde, bunu etkili olabilecek biriyle güvenle paylaşabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Gürültücü ama akıllıca konuşmayan birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Bu kişinin bilgili olduğu izlenimi veren bir otorite havası olabilir, ancak muhtemelen içinizde bir şeylerin ters gittiğine ve bu kişinin göründüğü kadar akıllı olmadığına dair bir his olacaktır. Eğer durum buysa hislerinize kulak verin ve bu kişiden duyduklarınızı sorgulayın. Bir uzman gibi davranmak kişiyi uzman yapmaz. Bilgiyi kendiniz arayıp bulun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu sabah keyfiniz pek yerinde olmayabilir. Kendinizi bu karanlık ruh halinden kurtarmak adına, başka biri için iyilik yapmayı deneyin. Bir şey bağışlayarak veya bir amaca yönelik gönüllü çalışarak geleneksel hayırseverlik yolunu seçebilirsiniz. Ancak, zaten tanıdığınız ve bir şekilde yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmek de iyi ve belki de daha keyifli olacaktır. Etrafınızdaki dünyaya bu tür bir sevgi ve iyi enerji göndererek, bir başkasının moralini yükseltirken kendi moralinizi de yükselteceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Hayatınızda bir sayfa kapanıyor gibi görünüyor ve bundan sonra ne olacağı konusunda hiçbir fikriniz olmayabilir. Bu belirsizlik, nereye gittiğinize dair olumsuz fikirler geliştirmenize, korku ve endişe hissi uyandırmanıza neden olabilir. “Kaderin” sizi belirli bir yöne itmesine izin vermek yerine, kontrolü ele alabilirsiniz. Hayatın içinde güçsüz bir “yaprak” olmak zorunda değilsiniz. Tercih ettiğiniz yöne gitmeyi seçebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Kötü deneyimler size güç, içgörü ve erdem kazandırabilir. Yakın zamanda yaşadığınız bir hayal kırıklığı ya da tatsız bir ayrılıktan yakınıyor, bunun sizi nasıl incittiğini düşünüyor olabilirsiniz. Ancak yaşadıklarınızdan iyi bir şeyler çıkma potansiyeli de vardır. Öğrendiklerinizi nasıl uygulayabileceğinizi ve bunların hayal ettiğiniz gelecekte size nasıl faydalı olabileceğini düşünün. Kötü bir olayı olumlu, umutlu ve hayatı destekleyen bir şeye dönüştürmek büyük bir zenginliktir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN