Sera Tokdemir korona oldu: Temasta olanlar test yaptırsın

Sera Tokdemir korona oldu: Temasta olanlar test yaptırsın

Koronavirüse yakalandığını duyuran Oyuncu Sera Tokdemir Instagram'dan yakın çevresine seslenerek, "Gece çok kötü hissederek, acile geldim ve az önce Covid pozitif olduğumu öğrendim. Lütfen temasta olan herkes mutlaka test yaptırsın" dedi.

''Analı Oğullu'', "Bizim Hikaye" ve "Kanıt" gibi birçok projede rol alan oyuncu Sera Tokdemir, gece rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından Tokdemir'in koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Bir süre hastanede koronavirüs tedavisi görecek olan Tokdemir, Instagram'dan sevenlerine ve yakın çevresine son sağlık durumu hakkında bilgi vererek temasta bulunduğu kişileri uyardı.

"AZ ÖNCE COVID POZİTİF OLDUĞUMU ÖĞRENDİM"

Tokdemir, "Herkese merhaba... Gece çok kötü hissederek, acile geldim. Aldığım serumlar iyi olmamı sağlamayınca, doktor yatışıma karar verdi ve az önce Covid pozitif olduğumu öğrendim. Lütfen temasta olan herkes mutlaka test yaptırsın." şeklinde konuştu.

sera.jpg

Sera Tokdemir, iki doz koronavirüs aşısı yaptırdığını da sözlerine ekledi. Takipçilerinden ünlü oyuncuya çok sayıda "Geçmiş olsun." mesajları yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN