Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın yanındayız

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın yanındayız

Kütahya Belediye tarafından, her hafta cuma günü 10.00 ile 12.00 arasında, sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlenen Halk Günü Toplantısı, vatandaşın ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkan Yardımcıları Haşim Ertekin ve Ümit Tulum; söz alan tüm vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek birim müdürleri ile çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili gerekli talimatlar verilerek; konuların takipçisi olunacağı ve bu doğrultuda şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesiyle vatandaşlar için en hızlı ve etkili çözümlerin üretileceği belirtildi.

Toplantıya katılan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyetini belirterek, Halk Günü toplantılarının devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN