Ceyhan'ın en büyük ve en modern kent meydanı 45 gün içinde halkla buluşacak

Ceyhan'ın en büyük ve en modern kent meydanı 45 gün içinde halkla buluşacak

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını aldığı ilk gün verdiği sözü tutarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü kaldırıp, yerine ilçenin en büyük ve modern yeşil kent meydanını inşa ediyor. Başkan Aydar, proje sahasında incelemelerde bulunarak, “projeyi 45 gün içinde tamamlayıp halkımıza açacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Projede yer alan çay bahçesi, kütüphane ve kreşin temelleri atıldığını belirten Başkan Aydar, alanın çevresinde yürüyüş yolları ve basketbol sahası olacağını, ayrıca çocuklar için üç farklı oyun grubunun yer alacağını belirtti. Çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğünü vurgulayan Aydar, “Toprak işleme ve yeşillendirme çalışmaları başladı, burayı halkımız için güzelleştiriyoruz” diye ekledi.

MODERN BİR YEŞİL ALAN OLACAK

Ceyhan'ın en büyük yeşil alanlarından biri olacak bu meydan, çeşitli sosyal ve sportif alanlar içeriyor. Başkan Aydar, alanda çocuk parkı, oyuncak kreşi, basketbol sahası, yürüyüş yolları ve üç farklı çocuk oyun grubunun bulunacağını belirterek, “Ceyhanlılar için modern, yeşil bir yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi.

45 GÜN İÇİNDE HİZMETE AÇILIYOR

Kadir Aydar, projenin 45 gün içinde tamamlanacağını ve halkın kullanımına açılacağını belirterek, meydanın Ceyhan’a büyük bir katkı sağlayacağını söyledi. “Her şey halkımız için” ifadesini kullanan Aydar, Ceyhanlıların ihtiyaçlarını ön planda tutarak bu projeyi hızla hayata geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN