Beyoğlu tacizcileri yeniden gözaltında: Türkiye'yi ayağa kaldırmışlardı

Beyoğlu'nda sokakta yürüyen bir kadının önü kesip taciz eden iki erkek, gözaltına alındıktan sonra emniyette ifade verip serbest bırakılmıştı. S.T. ve Ö.K. isimli bu erkeklerin daha önce "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştığı öğrenildi. S.T. ve Ö.K., gelen tepkilerin ardından yeniden gözaltına alındılar.

Beyoğlu'nda bir kadını taciz ettiği tespit edilen iki şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Serbest bırakılan şahısların daha önce "cinsel saldırı" dahil çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDILAR

Kadının şikayeti üzerine, polis ekipleri S.T. ve Ö.K. isimli iki erkeği gözaltına aldı. Ancak, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldılar. Serbest kalan bu erkeklerin daha önce "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

TEPKİLER SONRASI YENİDEN GÖZALTINA ALINDILAR

Serbest bırakılma kararının sosyal medyada infial yaratmasının ardından, iki şahıs hakkında yeniden gözaltı kararı çıktı.

BEYOĞLU'NDA TACİZ: ZORLA ÖPTÜ

24 Eylül 2024 tarihinde İstanbul'un Şehit Muhtar Mahallesi'nde, güven timleri ekipleri, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine iki erkeğin taşkınlık yaptığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan incelemelerde, bu kişilerin yürüyüş halindeki bir kadını taciz ettiği ortaya çıktı. Taciz edilen kadının, korkarak Nevizade Sokağı'na kaçtığı belirlendi. İ.Ş. isimli kadın, polisle yaptığı görüşmede, taciz eden erkeklerin bacağına dokunduğunu ve kendisini zorla öptüğünü ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-10-04-134839.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN