Vatandaşlar aktif yaşamı desteklemek için ellerinde bayraklarla yürüdü

Vatandaşlar aktif yaşamı desteklemek için ellerinde bayraklarla yürüdü

Kütahya Belediyesi tarafından, Dünya Yürüyüş Günü kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Hisar Yürüyüş Yolu’ndan başlayarak, Tarihi Kestane Ağacı’nda sona eren ve günlük yaşama fiziksel aktiviteyi entegre etmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen yürüyüşte; hareketsiz bir yaşam tarzının toplumda obeziteden hipertansiyona, diyabetten kalp ve damar hastalıklarına birçok kronik hastalığa neden olduğu vurgulanarak hareketli bir yaşam sürmenin önemine dikkat çekildi.

Doğasever vatandaşlar, Türk Bayrakları eşliğinde, doğanın huzurlu ortamında gerçekleşen renkli etkinliğin tadını doyasıya çıkardı.

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak aktif yaşama destek olan vatandaşlar, bu tür faaliyetlerin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti belirterek, etkinliklerin devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN