Tekirdağ’da inşaatta göçük: 1 işçi öldü, 3 işçi yaralı

Tekirdağ’da inşaatta göçük: 1 işçi öldü, 3 işçi yaralı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yapımı devam eden kimya fabrikası inşaatında ara kat beton dökümü sırasında göçük meydana geldi. Enkaz altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 işçi yaralandı. Firma yetkilisi ile iş güvenliği uzmanı ise gözaltına alındı.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yapımı süren bir kimya fabrikası inşaatında meydana gelen göçük, faciaya yola açtı. Çerkezköy yolu üzerindeki inşaatta, ara kat beton dökümü sırasında katın çökmesi sonucu işçiler Mehmet Kuşlu (55), Metin K., R.Y. ve H.Ş. göçük altında kaldı.

10166993.jpg

1 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, 1'İ AĞIR 3 İŞÇİ YARALI

Olayın ardından bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, işçileri enkazın altından çıkarmayı başardı. Yapılan incelemede Mehmet Kuşlu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı 3 işçi, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Metin K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

10166994.jpg

FİRMA YETKİLİSİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI GÖZALTINDA

Mehmet Kuşlu’nun cenazesi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Ergene İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Duran, durumu yerinde inceledi ve ekiplerden bilgi aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, firma yetkilisi ve iş güvenliği uzmanı olmak üzere iki kişi gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN