'Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar'ın çekimleri başladı

'Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar'ın çekimleri başladı

Türk dizi sektörüne yeni bir nefes getirecek olan "Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar" dizisinin çekimleri bugün başladı. NOW platformunda yayınlanacak diziyle, izleyiciler Şakir Paşa ailesinin renkli ve olay dolu hayatına tanık olacak.

Merakla beklenen projelerden biri olan "Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar" dizisinin çekimlerine bugün başlandı. NOW platformunda yayınlanacak dizi, Halikarnas Balıkçısı olarak bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı ve ailesinin sıra dışı hayatını ekrana taşıyacak.

Yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş'ın yer aldığı dizinin senaristliğini ise Hande Altaylı üstleniyor.

Vahide Perçin, Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir, Yağmur Başkurt gibi isimlerden oluşan kadroya Meryem Uzerli de dahil olacak.

Entrika ve sırlarla dolu gerçek bir paşa ailesini konu alan dizinin hikayesi 1912’de başlıyor. Aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi'nin sıra dışı yaşamları ve ilişkileri gözler önüne serilecek.

'Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar', yakında Now'da izleyiciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN