Konut kredisi faizlerinde düşüş! Bu 2 banka faizlerde indirime gitti: Bakın 1 milyon liraya ne kadar istiyorlar…

Konut kredisi faizlerinde düşüş! Bu 2 banka faizlerde indirime gitti: Bakın 1 milyon liraya ne kadar istiyorlar…

Kampanyalar, konut almak isteyenler için önemli bir fırsat sunarken, bazı bankalar vatandaşlara yardımcı olmak adına faizlerde indirime gidiyor. Şimdi ise o iki bankanın konut kredilerinde faizi düşürdükleri öğrenildi. İşte detaylar…

Kamu bankalarının peş peşe yaptığı faiz indirimleri, konut piyasasındaki durgunluğu aşmaya yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Ziraat Bankası, konut kredisi faiz oranlarını düşürerek ev almayı kolaylaştıran bir kampanya başlattı. Ardından Akbank’tan da benzer bir indirim haberi geldi.

yeni-proje-1-002.jpg

ZİRAAT BANKASI'NDAN FAİZ İNDİRİMİ

Ziraat Bankası, "Konut Kredisi Ürün Paketi" kapsamında faiz oranlarını 120 aya kadar olan vadelerde yüzde 2.79’a, 60 aya kadar olan vadelerde ise yüzde 2.89’a düşürdü. Örneğin, Ziraat Bankası'ndan 1 milyon lira kredi çeken bir vatandaş, aylık 28 bin 966 TL ödeme yapacak. Bu indirim, konut almayı düşünenler için önemli bir fırsat sunuyor.

yeni-proje-002.jpg

AKBANK’TAN İLK EVİ OLANLARA ÖZEL KAMPANYA

Akbank, konut kredisi faiz oranını yüzde 2.89’a indirdi. Mevcut ev sahiplerine ise yüzde 3.02’den kredi sağlıyor. Akbank’ın "İlk Evim Konut Kredisi" kampanyası kapsamında, 60 ay vadeli 900 bin TL’lik bir kredi çeken vatandaş, toplamda 1 milyon 905 bin TL geri ödemekle karşılaşacak. Aylık taksit tutarı ise 31 bin 757 TL olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN