Trump'ın Türkleri etiketleyip yaptığı seçim propagandası viral oldu: Bırak peşimizi artık

Trump'ın Türkleri etiketleyip yaptığı seçim propagandası viral oldu: Bırak peşimizi artık

ABD başkanlığına yeniden aday olan Donald Trump'ın sosyal medyadan Türk kullanıcıları etkileyip "Bana oy vermeye hazır ol" diyerek yaptığı seçim propagandası viral oldu. Trump tarafından etiketlenen Hukukçu Yunus Emre Erdölen, "İçim dışım sen oldun, bırak peşimi" diyerek isyan etti.

ABD'nin eski Başkanı ve kasım ayında düzenlenecek seçimlerde Cumhuriyetçi Parti'den yeniden aday olan Donald Trump, sosyal medya platformu X'te Türk kullanıcıları etiketleyerek oy istedi.

'TRUMP'A OY VERMEYE HAZIR OL'

X'i uzun süre kullanmayan ve Elon Musk'ın platformu satın almasının akabinde kullanmaya başlayan Trump paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Gönderimi beğendiğiniz için teşekkür ederim! Size Kuzey Carolina için önemli seçim güncellemeleri göndereceğim. 5 Kasım'a kadar Donald J. Trump'a oy vermeye hazır olduğunuzdan emin olun."

'BIRAK PEŞİMİ'

Trump'ın gönderisine etiketlediği Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Anayasa Hukuku anabilim dalında araştırma görevlisi Yunus Emre Erdölen, paylaşımı alıntılayarak isyan etti. Erdölen, "İçim dışım sen oldun, bırak peşimi..." dedi.

'BENİ NİYE ETİKETLEDİ BU?'

Trump'ın etiketlediği "Amhar" adlı kullanıcı ise durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kullanıcı, "Ne oluyor, beni niye etiketledi bu?" ifadesini kullandı.

Trump'ın paylaşımlarına Türk kullanıcılardan binlerce yorum yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN