Safiye Soyman oğlunun vefatının ardından ilk kez konuştu: Bir aydır kalbim ağzımdaydı

Safiye Soyman oğlunun vefatının ardından ilk kez konuştu: Bir aydır kalbim ağzımdaydı

Safiye Soyman, MS hastalığı ile mücadele eden oğlunun vefatından sonra ilk kez konuştu. "Allah bana onu kaybedeceğimi hissettirdi. 1 aydır kalbim ağzımdaydı." diyen Soyman, "Oğlum vefat etmek için beni bekliyormuş. Uyurken vefat etti yavrum. Acı çekerek ölmedi. Melek gibi gitti" dedi.

MS hastalığıyla uzun yıllardır mücadele eden Harun Akaröz, 27 Temmuz'da hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın oğlu için Bodrum Gündoğan Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de 28 Temmuz'da cenaze töreni düzenlendi. Oğlunu gözyaşlarıyla toprağa veren Safiye Soyman, yaşadığı acı ve süreç hakkında ilk kez konuştu.

265263.jpg

'YILLARCA UMUDUMU KAYBETMEMEYE ÇALIŞTIM'

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan Soyman, oğlunun yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiğini ve son 10 yıldır yatağa bağımlı hale geldiğini belirtti. Oğlunu hiç yalnız bırakmadığını ve ona bebekler gibi baktığını ifade eden Soyman, "Her sabah oğlumun hastalığıyla ilgili bir mucize olacakmış gibi umutla bekliyordum ve yıllarca umudumu kaybetmemeye çalıştım." dedi.

1546452.jpg

'1 AYDIR KALBİM AĞZIMDAYDI'

Son bir aydır sürekli endişe içinde olduğunu dile getiren Safiye Soyman, "Allah bana onu kaybedeceğimi hissettirdi. 1 aydır kalbim ağzımdaydı. İçimde hep kötü bir his vardı. Program çekimim bitti, hemen oğlumun yanına gittim. Bana sanki bir şey söylemek istiyor gibiydi. Beni gördüğüne çok mutlu olmuştu evladım. Zaten yanında olmadığım zamanlarda da günde 10 kere görüntülü konuşuyorduk. Altı ay köyde yaşıyordu. Köye gittim. Yanına gittikten 10 gün sonra da vefat etti." diye konuştu.

8746536.jpg

'OĞLUM VEFAT ETMEK İÇİN BENİ BEKLİYORMUŞ'

"Oğlum vefat etmek için beni bekliyormuş. Uyurken vefat etti yavrum. Acı çekerek ölmedi oğlum. Melek gibi gitti," diyen Soyman, "Oğlum çok akıllıydı, melek gibiydi. Nurlar içinde gitti. Her şeyimi ona göre ayarlıyordum. O benim canımdı. Ciğerim yanıyor. Bir aydır hep yüreğim ağzımdaydı. Her telefon çaldığında kötü bir haber gelecek mi diye korkuyordum." ifadelerini kullandı.

3434216.jpg

'HEP GÖNLÜMDE YAŞAYACAKSIN'

Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman, oğlunun fotoğrafını paylaşarak, "Oğluma ilk MS teşhisi konulduğu zaman. Ah Ah yavrum hep yaşayacaksın benim gönlümde. Mekanın cennet olsun canım oğlum, canım yavrum. Meleksin, melekler gibi gittin." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN