Banu Alkan'dan, evladını kaybeden Safiye Soyman'a skandal başsağlığı mesajı: "Banu Alkan'ı tanıyan çok iyi bilir..."

Banu Alkan'dan, evladını kaybeden Safiye Soyman'a skandal başsağlığı mesajı: "Banu Alkan'ı tanıyan çok iyi bilir..."

Ünlü sanatçı Banu Alkan, yakın arkadaşı olan ve cumartesi günü evladını kaybeden Safiye Soyman'a skandal bir paylaşım ile başsağlığı diledi. Alkan, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Dünya Güzellerim Tatilde' adlı programda Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Seray Sever ile görev alan Banu Alkan, sosyal medya hesabı aracılığıyla skandal bir paylaşıma imza attı. Alkan, gelen tepkilerin ardından söz konusu paylaşımını kaldırdı.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, cumartesi günü kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Akaröz'den gelen acı haber Soyman'ın hayranlarını gözyaşlarına boğarken ünlü sanatçının program partneri Banu Alkan skandal bir paylaşıma imza attı.

SKANDAL BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Banu Alkan 'Dünya Güzellerim Tatilde' programının çekimine ait olan bir videoya yabancı müzik ekleyerek Soyman'a başsağlığı diledi. Paylaşıma Kylie Jenner ve Jennifer Lopez gibi isimleri etkileyen Alkan "Safiye'm başın sağ olsun canım. Acıların en büyüğü. Nur için uyusun, Allah'ım sabır versin" notunu düştü

Banu Alkan'ın evlat acısı yaşayan Safiye Soyman için yaptığı taziye mesajı tepki çekti

Alkan'ın söz konusu başsağlığı mesajı kısa süre içerisinde çok sayıda eleştiri alırken ünlü sanatçı paylaşımını sildi ve kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Alkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Asistanımın paylaştığı bir video üzerinden her türlü yorumu yapma hakkına hiç kimse sahip değildir. Banu Alkan'ı tanıyan çok iyi bilir bugüne kadar hiçbir yanlışı olmamış birine o fake hesaplardan yazanlar ayıp etmiştir. Avukatım tüm hesapları çıkarıp gerçekler ortaya çıktıktan sonra hukuk sürecini başlatacak. Ayrıca Safiye'me başsağlığını hikayemden diledim evladı için. Bizzat ben şahidim nasıl mükemmel bir anne olduğunu"

Banu Alkan'ın evlat acısı yaşayan Safiye Soyman için yaptığı taziye mesajı tepki çekti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN