Sadece yüksek zekalı insanlar iki resim arasındaki farkları bulabiliyor! 19 saniyede 4 farkı bulursan senden zekisi yok

Sadece yüksek zekalı insanlar iki resim arasındaki farkları bulabiliyor! 19  saniyede 4 farkı bulursan senden zekisi yok

Fark bulmacası: İki benzer görüntü yan yana yerleştirilir ancak birbirinden farklıdır. 19 saniye içinde dört farkı tespit edin. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

Farkı Bul oyunu, birbirine benzeyen iki resmin yan yana yerleştirileceği popüler bir aktivitedir. Bu aktiviteye katılanlar, görevi başarıyla tamamlamak için verilen süre içinde iki resim arasındaki farkı bulmalıdır.

Çocuklar ve yetişkinler arasında popüler aktivite biçimlerinden biridir ve çözmek için mevcut olan sınırlı süre, aktiviteyi rekabetçi hale getirir.
Bu aktiviteyi bireysel ya da gruplar halinde deneyebilirsiniz.

Bu tür zorlukların düzenli olarak uygulanması, gelişmiş odaklanma ve gelişmiş gözlem becerilerine yol açmıştır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenmek ister misiniz? Hemen şimdi hızlı bir meydan okuma ile öğrenelim.

1-008.jpg

19 SANİYEDE 4 FARK BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde birbirinin aynı iki görsele bölünmüş bir orman manzarası görüyorsunuz. İki resim benzer gibi görünse de aralarında 4 fark var ve hepsini bulmak için 19 saniyeniz var. Bu zorluğun üstesinden gelmenin en iyi yolu, resimlere dikkat etmek ve aralarındaki farkları not etmektir.

Farklılıklardan bazılarını fark etmek kolay olsa da, diğerleri daha zorlayıcı olabilir. Şimdiye kadar kaç tane fark tanımlayabildiniz? Resme bakın ve dikkatinizi çeken farklılıkları not etmeye çalışın. Belirtildiği gibi iki resim arasında 4 fark vardır. Acele edin, saat hızla ilerliyor.

TÜM FARKLARI TESPİT ETTİN Mİ?

Meydan okuma bitmeden önce fazla zaman kalmadı. Çözüm için endişelenmeyin, çözümü yazının sonunda sağlayacağız. Katılımcılar, meydan okumayı tamamen bitirene kadar çözümleri kontrol etme dürtüsüne karşı koymalıdır. Beyninizi cevaplar aramak için çalıştırarak mantıklı ve analitik düşünmeyi teşvik edeceğinden, beynin uygun şekilde çalışmasını sağlayacaktır.

İyi gözlem becerisine sahip bireyler, zaman sınırı içindeki farklılıkların hepsini olmasa da çoğunu tespit edebilir. Tüm farkları tespit ettin mi?

ZEKA OYUNU CEVABI

Süre doldu. Kaç fark fark ettiniz? İki resim arasındaki tüm farkların ne olduğunu merak ediyorsan çözüm için aşağı kaydır. İki resim arasındaki farklar aşağıdadır.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN