Karadeniz değil, Ankara! Sonbaharın en güzel manzarası: Manzarayı gören hafta sonu oraya akın edecek

Karadeniz değil, Ankara! Sonbaharın en güzel manzarası: Manzarayı gören hafta sonu oraya akın edecek

Ankaralıların hafta sonu rotasını şekillendirecek manzara. Karadeniz’i andıran bu güzellik Ankara’da! Manzarayı gören herkes hafta sonu buraya akın edecek...

Ankara’nın kuzeyinde yer alan Kızılcahamam ve Çubuk ilçeleri, sonbaharın gelişiyle birlikte eşsiz bir doğa şölenine sahne oldu. Bölgedeki ormanlarda yaprakların sararmasıyla ortaya çıkan renk cümbüşü, dron ile havadan kaydedildi ve izleyenleri adeta büyüledi.

Başkent’in kuzey ilçeleri sonbaharda bir başka güzel

DOĞA TABLOLARINI ANDIRAN MANZARALAR

Kızılcahamam ve Çubuk ilçelerinde sonbaharın etkisiyle sarı, turuncu ve kırmızının her tonuna bürünen ağaçlar, ziyaretçileri doğal bir sanat eserinin içine çekiyor. Özellikle Çubuk ilçesindeki Karagöl ve çevresindeki ormanlık alanlar, şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyen Ankaralılar için popüler bir hafta sonu rotası haline geldi. Bölgeye gelen doğa severler, sonbaharın huzurlu atmosferinde yürüyüş yapma fırsatı buluyor.

Başkent’in kuzey ilçeleri sonbaharda bir başka güzel

ANKARA’DA KARADENİZ HAVASI

Kızılcahamam ve Çubuk ilçeleri, coğrafi özellikleriyle Karadeniz Bölgesi’ni andırıyor. Bölgede hakim olan zengin bitki örtüsü ve yoğun ormanlar, başkent Ankara’da Karadeniz’in havasını soluma imkanı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN