Mahsun Kırmızıgül'den toplumsal çürümeye sert tepki: Kötülük dört bir yanımızı sarmış

Mahsun Kırmızıgül'den toplumsal çürümeye sert tepki: Kötülük dört bir yanımızı sarmış

Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda toplumsal çürüme ve adaletsizliklere karşı sert bir eleştiride bulundu. Kırmızıgül, kadın cinayetlerinden mafya çetelerine, çocuk istismarı ve yolsuzluğa kadar pek çok sorunu dile getirerek, ülkenin bu derin bataktan ancak hukuk ve adaletle çıkabileceğini vurguladı.

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyadaki son paylaşımıyla Türkiye'nin içinde bulunduğu derin toplumsal sorunlara sert bir eleştiri getirdi. Kırmızıgül, artan yoksulluk, adaletsizlik, mafya çeteleri, din tüccarları, kadın cinayetleri ve çocuk istismarı gibi konulara dikkat çekerek, toplumun her alanına yayılan çürüme ve yozlaşmaya karşı isyan etti.

Kırmızıgül'ün paylaşımında, çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için intihar eden babalar ile para uğruna her türlü kötülüğü göze alanların karşı karşıya olduğu bir toplumsal çelişkiyi vurgulaması büyük yankı uyandırdı.

Sanatçı, kadınların korku içinde yaşadığını, çocukların güvende olmadığını, mafya çetelerinin sokaklarda terör estirdiğini belirtti. Özellikle uyuşturucu baronlarıyla işbirliği yapan siyasiler ve bebekleri ölüme terk eden doktorlar gibi konular üzerinden ülkenin içinde bulunduğu acı tabloyu gözler önüne serdi.

'ÇOCUKLAR GÜVENDE DEĞİL, KADINLAR KORKU İÇİNDE...'

Kırmızıgül'ün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Bir yanda çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için intihar eden onurlu babalar, diğer yanda para uğruna her türlü kötülüğü göze alanlar… Çocuklar güvende değil, kadınlar korku içinde, hayvanlar zulme mahkûm. Okul önlerinde uyuşturucu satanlar, her gün katledilen kadınlar, sokaklarda terör estiren mafya çeteleri… Ortaçağın karanlığına özlem duyan, masumların inançlarını istismar eden din tüccarları; uyuşturucu baronlarıyla el ele yürüyen siyasiler…"

Toplumun derin bir çürümeyle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Kırmızıgül, bu yozlaşmanın ancak hukukun canlanması, cesur siyasetçilerin sahneye çıkması ve adaleti korkusuzca dağıtacak insanların göreve gelmesiyle aşılabileceğini belirtti. Aksi takdirde, ülkenin bu bataktan kurtulamayacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN