Müjde Ar kalp ameliyatı oldu: Damarlar yüzde 95 tıkalıydı

Müjde Ar kalp ameliyatı oldu: Damarlar yüzde 95 tıkalıydı

Yeşilçam'ın efsane ismi Müjde Ar, 1 ay önce İstanbul'da kapalı kalp ameliyatı olduğunu açıkladı. Damarlarının yüzde 95 tıkalı olduğunu belirten Ar, iki damarın 2 saatlik operasyonla açıldığını ifade etti.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Müjde Ar, uzun süredir setlerden uzak, gözlerden ırak bir yaşam sürüyordu. Ancak başarılı oyuncunun geçirdiği kalp ameliyatı haberi hayranlarını endişelendirdi. Gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuşan Müjde Ar, 1 ay önce İstanbul'da kapalı kalp ameliyatı olduğunu açıkladı.

1213213.jpg

'DAMARLAR YÜZDE 95 TIKALIYDI'

Ameliyatın ani olduğunu belirten Müjde Ar, "Çok ani oldu ameliyat. Yüzde 95 tıkalıydı damarlar. İki damar 2 saatlik operasyonla açıldı. Ben ne sigara içerim ne alkol kullanırım. Diyabete bağlı olarak gelişmiş... Tip 2 diyabetim. Ercan (Karakaş) check-up'a gitmişken ben de halsizliğimi dile getirince tetkikler sonucu ortaya çıktı ve çok çabuk müdahale edildi." ifadelerini kullandı.

Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Müjde Ar, Almanya'dan yeni geldiklerini ve eylül ayında eşi Ercan Karakaş ile Bodrum'a tatile gideceklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN