Kendinize biraz zaman tanıyın! Koç, boğa, yengeç, ikizler, terazi, akrep ve kovalar... İşte 1 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Kendinize biraz zaman tanıyın! Koç, boğa, yengeç, ikizler, terazi, akrep ve kovalar... İşte 1 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Sizi önemseyen insanlar, özel hayatınızdaki son bir gelişmeden dolayı heyecan duymanız gerektiğini söylüyor olabilir. Oysa siz böyle hissetmiyorsunuz. Başkaları size böyle hissetmeniz gerektiğini söylediği için kendinizden şüphe ediyor olabilirsiniz. Acaba bir şeyler gözden mi kaçırıyorsunuz? İçgüdülerinize güvenmeniz gerekir.

1 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aklınıza parlak bir fikir geldi. Genellikle başkalarının düşüncelerinden etkilenmezsiniz, ancak bu fikri tanıdığınız ve güvendiğiniz biriyle paylaşmış olabilirsiniz. Bu kişinin görüşleri sizi şaşırtmış olabilir. Sizin heyecanınızı paylaşmamış olabilirler ve bu da sizin kendi fikrinize olan ilginizi azaltıyor olabilir. Fikrinize ve kendinize inanıyorsanız başkalarının eleştirilerinden etkilenmemelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Müşterek bir planın değiştirilmesi gerekiyor, ancak bunu söyleyen ya da yapan kişi olmak istemiyor olabilirsiniz. Konuyu gündeme getirmek bile istemeyebilirsiniz çünkü bu fikrin birileri tarafından iyi karşılanmayacağını ve hatta alay konusu olabileceğini zaten biliyorsunuz. Öyle olsa bile, ihtiyaç duyulan şey sizin için çok açık. Eğer bu değişiklik daha büyük bir iyilik içinse, bunu açıklamanın anahtarı, itiraz edebilecek kişilere sağlayacağı faydaların ne olacağını belirtmek olacaktır. Bunu yaparsanız bir sorun yaşamazsınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İlişkinizi o kadar yüksek bir mertebeye çıkarttınız ki şimdi bazı kusurların olabileceğini kabul etmekte zorlanıyorsunuz. Bir fikir ayrılığı, bir yanlış anlaşılma ya da ilişkinin radarında başka bir pürüz olduğunu tespit etmeden önce işler oldukça iyi ilerliyordu. Çoğu ilişkide zaman zaman yol ayrımları yaşanır. Aslında, aranızdaki farklılıklar işleri daha ilginç hale getirebilir. O kişi ile ilgili öğrendiğiniz yeni şeyi olumsuz bir açıdan görmek yerine, onun hakkında daha fazla ayrıntı öğrenme fırsatı olarak görün.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendinizi beklenmedik bir ikilemin ortasında bulabilirsiniz. Artık güvenmediğiniz ya da etrafınızda olmasını istemediğiniz birinden bir davet alabilirsiniz ve bu daveti daha derinden değerlendirmenizi gerektirecekbazı koşullar söz konusu olabilir.
Kendinizi bir şekilde rahatsız ve kızgın hissetseniz de göz önünde bulundurmanız gereken daha büyük bir fayda olabilir. Davet teklifini kabul ederseniz bir başkası bundan fayda sağlayabilir, ancak bu sizin için duygusal açıdan çok zor olacaktır.
Kendinize baskı yapmayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sosyal hayatınızda yeni olan biri hakkında çok farklı fikirlere sahip olabilirsiniz. Belki de bu kişi bir arkadaşınızın arkadaşı ya da hoşlandığınız birinin sevgilisidir. Bu kişiyi sığ biri olarak tanıyor olabilirsiniz, ancak bunun nedeni bu kişiyi pek iyi tanımadığınızdan kaynaklanıyor. Bazı insanların yabancılara ısınması diğerlerine göre daha uzun zaman alır.
Kendiniz çok sıcak ve dışa dönük bir birey olabilirsiniz, ancak herkes bu kadar dışa dönük olmayabilir. Bu kişiye bir şans verin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda üzerinde düşünüyor olabileceğiniz büyük bir kararı resmen vermeden önce, bunun arkasındaki psikolojiyi düşünmeniz gerekir. Bu karar ilgili diğer kişileri nasıl etkileyecek? Olumlu mu yoksa olumsuz mu tepki verecekler ve neden? Bu konu hakkında ne hissettiklerini anlıyor musunuz?
Bu soruların cevabını bulana ve her duruma hazırlıklı olana kadar kararınızı ertelemeniz gerekir. Analiz etmek için kendinize biraz zaman tanıyın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda biri sizi test ediyormuş gibi görünebilir. Sizi zorluyor ve size sorular soruyor, sınırlarınızın nerede olduğunu belirlemeye çalışıyor ya da en azından size öyle geliyor olabilir. Ama belki de bu sadece o kişinin birini tanıma yöntemidir. Belki de beceriksiz ya da utangaçtır ve bu şekilde davranmak, yakınlaşmak için alışılmadık bir yaklaşımdır. Hemen bir sonuca varmaktansa akışına bırakın ve nereye varacağını görün. Hiçbir art niyeti olmayabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Gerçekten ihtiyacınız olmayan bir şey için pazarlık yapıyor ve bu süreçte vazgeçmek istemediğiniz bir şeyden vazgeçiyor olabilirsiniz. Bu, neticeden çok arayışla ilgili olabilir. Birine karşı rekabetçi duygular içinde olabilirsiniz ve durumu idare etmeye çalışmanız bunu tatmin etme yolunuz olabilir. Ancak, istediğiniz bir şeyden vazgeçerseniz daha sonra pişman olabilirsiniz. Kazanmayı, kaybetmek kadar önemli hale getirmeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Hayatınızdaki biri sırf tartışmak için tartışmaktan hoşlanıyor. İyi bir çatışmayı hayatın tadı olarak görüyor. Siz bu şekilde davranmamayı tercih etseniz de bazen bundan kaçınamazsınız. Mevcut bir çatışma kafa karıştırıcı olabilir. Belki de bu kişi sizin geçerli olduğunu düşündüğünüz hususları gündeme getiriyordur. Belki de tartışmada haklılık payı olup olmadığını merak ediyorsunuz. Belki de vardır. Bunu değerlendirmeden önce kendinizi işin rekabetçi kısmından ayırmanız ve sadece gerçekleri incelemeniz gerekir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sizi önemseyen insanlar, özel hayatınızdaki son bir gelişmeden dolayı heyecan duymanız gerektiğini söylüyor olabilir. Oysa siz böyle hissetmiyorsunuz. Başkaları size böyle hissetmeniz gerektiğini söylediği için kendinizden şüphe ediyor olabilirsiniz. Acaba bir şeyler gözden mi kaçırıyorsunuz? İçgüdülerinize güvenmeniz gerekir. Durumu değerlendirmek için kendinize biraz zaman tanıyın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birisi şu anda sınırlarınıza saygı göstermediği için rahatsız olabilirsiniz. Tartışmak istemediğiniz bazı konular veya paylaşmak istemediğiniz özel meseleler var ve birisi sizi zorlamaya devam ediyor. Bunu müdahaleci ve kaba bir davranış olarak görebilirsiniz. Ancak, bu konuda nerede durduğunuzu açıkça belirttiğinizden emin misiniz? Yanlış anlaşılmayacak kadar net bir çizgi çizdiniz mi? Çizmediyseniz birinden zihninizi okumasını bekleyemezsiniz. O kişiyle düzgün bir şekilde iletişim kurduğunuzdan emin olun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir hayali gerçekleştirme arayışınıza başlamak için ihtiyacınız olan tek şey biraz organizasyon. Uzun zamandır istediğiniz bir şey hakkında düşünüyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Şu anda fikriniz bir hayal gibi görünebilir. Ufukta gezinen uzak bir serap gibi. Onu gerçekmiş gibi hissetmelisiniz. Bu hayale ayrıntılar eklemeye başlayın. Görüntülerden oluşan bir hikaye panosu oluşturun. Ne istediğinize dair bir resme sahip olduğunuzda onu elde etmenin yolu daha da netleşecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN