Kenan İmirzalıoğlu'nun Abisini Gören "Yakışıklılık Genlerinde Varmış" Dedirtti! Abi-Kardeş Resmen Karizma Doğmuş

Kenan İmirzalıoğlu'nun Abisini Gören "Yakışıklılık Genlerinde Varmış" Dedirtti! Abi-Kardeş Resmen Karizma Doğmuş

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun ağabeyini Derviş İmirzalıoğlu'nu görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Yakın zamanda tekrardan baba olacak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun ailesi yakın kadraja alınırken, ağabeyisini gören "Yakışıklılık aile genlerinde varmış" dedirtti. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun ağabeyi Derviş İmirzalıoğlu.

Türkiye'nin başarılı ve en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu, sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasıyla gündemden düşmüyor. Türk dizilerinin en beğenilen oyuncularından olan Kenan İmirzalıoğlu'nun hayatı da merak edilenler arasında. Oyuncu Sinem Kobal ile evlenen İmirzalıoğlu, yakın zamanda tekrardan baba olacakken ailesi de araştırılmaya başlandı. Ağabeyi, Derviş İmirzalıoğlu'nu görenler ise benzerlikten dolayı şaşkınlığını gizleyemiyor.

kenan-imirzalioglu-1.jpg

TÜRKİYE'NİN EN YAKIŞIKLI OYUNCULARI ARASINDA

Deli Yürek filmi ile hayatımıza giren ve birçok dizi ve filmde kendini gösteren başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yakışıklılığıyla da Türkiye'nin en leri arasında.

thumbnail-detail-525929.jpg

Genç kızların hayranlık duyduğu oyuncu gündemde yerini korumaya devam ediyor. Uzun süredir dizi ve film sektöründe bulunmayan İmirzalıoğlu, ATV'de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasıyla karışımıza çıkıyor.

erfprkr-5014.jpg

DERVİŞ İMİRZALIOĞLU'NU "GÖREN YOK ARTIK" DİYOR

2016 yılında oyuncu Sinem Kobal ile nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu, geçen yıllarda baba olmuştu. Çift yeniden anne baba olacak. 2. çocuğuna hamile olan Kobal, gözlerden uzak hamileliğini yaşıyor.

kenan-ve-sinem-sli-yy.jpg

Aile yaşantılarından dolayı parmakla gösterilen çift, en yakıştırılan çiftler arasında. Son günlerde yarışmadan dolayı sosyal medyada yerini alan Kenan İmirzalıoğlu'nun ailesi de merak konusu oldu. Aslen Adanalı olan ailede tek yakışıklı Kenan İmirzalıoğlu değilmiş. Ağabeyi Derviş İmirzalıoğlu'nun görenler "Bu kadar benzerlik olmaz" diyor.

0x0-29.jpg

AB-KARDEŞİN YAKIŞIKLILIĞI SOSYAL MEDYADA DÜŞTÜ

Ezel, Del Yürek gibi pek çok hit dizide başrol oynayan Kenan İmirzalıoğlu, yakışıklılığıyla da sevenlerden tam not alırken, Ağabeyi Derviş İmirzalıoğlu da onun kadar yakışıklı. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun abisi Derviş İmirzalıoğlu.

0x0-1570273893425.jpg

0x0-1570273892918.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN