Kariyeri bitme noktasına gelen Kevin Spacey: Evime haciz geldi, borç içindeyim

Kariyeri bitme noktasına gelen Kevin Spacey: Evime haciz geldi, borç içindeyim

Cinsel taciz suçlamasından yargılandığı için yıllardır iş alamayan oyuncu Kevin Spacey, davada suçsuz bulunmasının ardından ilk kez konuştu. Spacey, milyonlarca dolar borcu olduğunu, faturaları dahi ödeyemediğini ve evine haciz geldiğini açıkladı.

Hakkındaki cinsel taciz suçlamaları nedeniyle uzun zamandır Hollywood'da kara listeye alınan Kevin Spacey, 12 suçla yargılanmış ve suçsuz bulunmuştu. Oyuncu, Piers Morgan'ın Uncensored adlı programına konuk oldu.

Kariyerini durma noktasına getiren skandallar hakkında konuşan 64 yaşındaki oyuncu, 2016'dan beri yaşadığı Baltimore'daki evine haciz geldiğini söyledi.

'FATURALARI ÖDEYEMİYORUM'

NTV'de yer alan habere göre; dava sürecindeki yasal harcamalarını ödeyemeyen oyuncu, milyonlarca dolar borcu olduğunu ve hiç parası kalmadığını söyledi. Oyuncu “Baltimore'a dönüp her şeyimi depoya koymam gerekiyor. Şimdi nerede yaşayacağımdan pek emin değilim ama Baltimore'dayım… House of Cards'ı orada çekmeye başladığımızdan beri… 2012'de oraya taşındım" dedi.

Oyuncu evinin neden satıldığı sorulduğunda ise şu cevabı verdi:

“Faturaları ödeyemiyorum. Birkaç kez iflas başvurusunda bulunacağımı düşündüm ama en azından bugün itibariyle bundan bir şekilde kurtulmayı başardık."

'FAZLA DOKUNAN BİRİYİM'

Spacey, geçmişteki davranışları hakkında daha önce "sınırları zorladığını" söylemişti.

"Sınırları zorlamak" derken neyi kastettiği sorulan oyuncu, "Fazla dokunan biri olmak, birine o zamanlar istemediğini bilmediğim bir şekilde cinsel açıdan dokunmak" dedi.

Bunun suç niteliğindeki bir davranış olma potansiyeline vurgu yapan Spacey, "insanlara karşı nazik davrandığını" ve eylemlerini tanımlamak için "elle taciz etmek" ifadesini kullanmanın doğru olmadığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN