Bu yıl herkes Sinop’a gitmeden duramayacak! Üstelik ücretsiz… Akrabalarını toplayan buraya ışınlanacak

Bu yıl herkes Sinop’a gitmeden duramayacak! Üstelik ücretsiz… Akrabalarını toplayan buraya ışınlanacak

Karadeniz'in güzelliğine bilmeyen yoktur. En güzel şehirlerden biri olarak karşımıza çıkan Sinop farklı güzellikleri bir araya getiriyor. Sinop'a uğramayan kendini tatil yapmış saymayacak. Ormanın arasına gizlenmiş doğa harikası… Giden dönmek istemiyor. İşte Sinop'un en güzel noktası…

Karadeniz'in birbirinden güzel şehirleri içerisinde Sinop'u unutmak olmaz. Sinop'ta görülmesi gereken muhteşem yerler bulunurken Akgöl Tabiat Parkı'na gitmeyen çok şey kaybeder. Girişleri ücretsiz olduğu gelenler sevinçten havalara uçtu. İşte Sinop'un en güzel noktası…

DAĞLARIN ETEKLERİNDE SAKLI KALMIŞ GÜZELLİK

Sinop'ta birçok kişinin gözden kaçırdığı bu yer doğa içerisine gizlenmiş muhteşem bir atmosfer sunuyor. Çevresinde sık kökler ağaçları ile çevrelenmiş göl iki çaydan akan suyun birleşimi ile ortaya çıkmaktadır. Akgöl Tabiat Parkı'na girişler 2022 yılı itibariyle ücretsiz hale getirildi.

Sinop'un turizm merkezlerinden Akgöl, ziyaretçilerine sonbaharın güzelliğini yaşatıyor

Sinop ile Kastamonu arasındaki Çangal Dağı'nın eteklerinde bulunan Akgöl Tabiat Parkı, muhteşem 1 manzaranın yanı sıra piknik yapılabilecek alanlar, kamp alanları, doğa yürüyüşü gibi farklı aktivite imkanları da sunmaktadır.

Piknik yapmak isteyenler için oturma alanı, çöp kovası ya da yiyecek içecek satışı yapan herhangi bir nokta olmadığını da belirtmek gerekir. Akgöl Tabiat Parkı'nı ziyaret etmek isteyenler yiyecek ve içeceklerini kendi getirmelidir.

Sinopta saklı cennet: Akgöl Tabiat Parkı - En Son Haberler

Sinop il merkezinde 100 Ayancık ilçe merkezine ise 42 kilometre de yer alan Akgül Tabiat Parkı Boyabat ilçesine ise 47 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ana yoldan sonra Akgöl tabelasını gördüğünüzde yaklaşık 5 kilometre stabilize yol ile bu güzelliğe ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN