Ne hırsızlık var ne de suç! En güvenlikli ülkeler belli oldu! Listenin zirvesi yine aynı! Türkiye yine listede yok

Ne hırsızlık var ne de suç! En güvenlikli ülkeler belli oldu! Listenin zirvesi yine aynı! Türkiye yine listede yok

Bu ülkelerde ne hırsızlık oluyor ne de suç oranı yükseliyor. En güvenlikli ülkeler listesi belli oldu o ülkeler yine zirvenin lideri oldu. 2024 yılının en güvenli ülkeleri tek tek sıralandı. Zirvenin ismi ise yine aynı kaldı. İşte dünyanın en güvenli ülkeleri…

İngiltere Merkezi bir şirket tarafından yapılan araştırma doğrultusunda 2024 yılının en güvenli ülkeleri seçildi. Zirvede yer alan ülkeler aynı kalırken en güvenilir ülkeler sıralaması da merak ediliyor. İngiltere merkezli Intercontional SOS isimli şirket tarafından yapılan araştırma sonucunda 2024 yılında o ülkelerin son derece güvenli olduğu belirlendi.

DÜNYANIN EN GÜVENLİ ÜLKELERİ SEÇİLDİ

2024 yılında yapılan araştırmalar doğrultusunda dünyadaki en güvenli ülkeler belli oldu. Farklı kriterlere bakılarak seyahat sırasında güvenli en üst düzeyde olan ülkeler tek tek sıralandı. İngiltere merkezli Intercontinel SOS tarafından yapılan araştırma doğrultusunda en güvenli ülkeler şu şekildedir:

1- İzlanda

İzlanda'da Ne Yenir? Gittiğinize Değecek 7 Enfes Lezzet – Gezi Rehberi - Nefis Yemek Tarifleri

2- Lüksemburg

Lüksemburg Oturma İzni: Gerekli Belgeler ve Aşamalar - Wise

3- Norveç

Norveç'te Gezilecek Yerler - Sixt Türkiye

4- İsviçre

İsviçre Seyahat Rehberi! - JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL

5- Danimarka

Dünyanın en mutlu ülkelerinden biri olan Danimarka'nın sırrını keşfet

6- Slovenya

671.300+ Slovenya Stok Fotoğrafları, Resimler ve Royalty-Free Görseller - iStock

Dünyanın en güvenli ülkeleri listesinde Türkiye turuncu renkli yani orta güvenlikli ülkeler arasında yer almaktadır. Bu doğrultuda Türkiye'ye seyahat yapmak risksiz konumda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN