Kan emici sineklere fellik fellik kaçacak! Kimse daha önce söylememiş… En kolay sinek kovucu yapımı

Kan emici sineklere fellik fellik kaçacak! Kimse daha önce söylememiş… En kolay sinek kovucu yapımı

Yaz aylarının korkulu rüyası sivrisinekler canınızı sıkıyorsa artık bu dertten kurtulacaksınız. Kimse daha önce bu yöntemi söylememiş. Evde yaptığınız ürünlerle sinekleri başınızdan def etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte en basit sinek kovucu yapımı…

Yaz aylarında kışın sıcaktan daha çok sinekten dolayı uyuyamıyorsanız bu derdi ortadan kaldıracak muhteşem bir çözüm önerisi ile geldik. Kan emici sinekler değil odadan evden fellik fellik kaçacak. İşte en basit sinek kovucu yapımı…

EVDE BASİT SİNEK KOVUCU

Elinizde bulunabilecek basit malzemeler ile mükemmel bir sinek kovucu yapabilirsiniz. Evinizde birkaç mum birazcık kahve birazcık da karanfil bulunuyorsa bu iş tamam demektir. Öncelikle elinizde bulunan mumları eritebileceğiniz bir tava ya da tencere içerisine aldıktan sonra ocağın üzerine koyarak eritmeye başlayınız. İçerisinden çıkan ipleri aldıktan sonra bir tanesini ayırınız.

Sivrisinek Kovucu 13 Doğal Yöntem | Yemek.com - Yemek.com

Erittiğiniz mumu bir kap içerisine aldıktan sonra üzerine bir kaşık kahve ve bir kaşık karanfil ekleyerek karıştırınız. İstediğiniz bir kasenin içerisine yerleştirdiğiniz karışımın içerisine ayırdığınız ipi tutturmanız gerekmektedir. Bunun için ipi bir kalem üzerine sararak kasenin üzerine tutturup donmasını bekleyiniz. Ardından hazır olan sinek kovucu mumunuzu evin istediğiniz alanında yakarak sineklere elveda diyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN