Yedek subay, astsubay ve erler dikkat! Sınıflandırma sonuçları açıklandı: Hemen bir tıkla öğrenin

Yedek subay, astsubay ve erler dikkat! Sınıflandırma sonuçları açıklandı: Hemen bir tıkla öğrenin

Yedek subay, astsubay ve erlerin beklediği sonuçlar geldi. Sınıflandırma sonuçlarının açıklanması üzerine adaylar tek tıkla öğrenebilecek. İşte sınıflandırma sonuçları...

Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeden subay, astsubay ve er adaylarına müjde verildi. Adayların beklediği sınıflandırma sonuçları paylaşıldı. Sonuçlara ulaşmak için o siteyi giriş yapmanız gerekiyor. İşte tüm detaylar...

SINIFLANDIRMA SONUÇLARINI TEK TIKLA ÖĞRENİN

Yedek subay, astsubay ve er başvurusu yapan adayların beklediği haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı açıklama yaptı. Sınıflandırma sonuçları bugün itibariyle açıklandı. Ağutos, Eylül ve Ekim 2024 dönemlerinde silah altına alınacak yedek subay, astsubay adayları ve erler sonuçlarını kontrol etsin.

Adaylar sonuçlarını e-Devlet üzerinden ya da askerlik şubeleri üzerinden öğrenebilecek. MSB Mobil uygulamasından da sonuçların kontrol edilebileceği duyuruldu. Sınıflandırma sonuçları dışarıdan müdahaleye kapalı bir şekilde yazılım vasıtasıyla, sınıflandırma kurulu huzurunda belirlendiği açıklandı.

gt9yejhxqailbyo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN