Fenerbahçe'nin 6 numara hasreti bitiyor! Jose Mourinho 'Mutlaka alın' dedi. Ali Koç 20 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor

Fenerbahçe'nin 6 numara hasreti bitiyor! Jose Mourinho 'Mutlaka alın' dedi. Ali Koç 20 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle orta sahaya transferde bulunmak isteyen sarı-lacivertlilerde beklenen hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'nin 6 numara hasreti bitiyor! Jose Mourinho 'Mutlaka alın' dedi. Ali Koç 20 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde beklenen transfer haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Fenerbahçe'nin 6 numara hasreti bitiyor! Jose Mourinho 'Mutlaka alın' dedi. Ali Koç 20 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor.

FENERBAÇE'NİN 6 NUMARA HASRETİ BİTİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, bonservisi elinde bulunan deneyimli futbolcu Guido Rodriguez'i 3 yıllığına kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-2024-08-02t132110-641.jpg

JOSE MOURINHO 'MUTALAKA ALIN' DEDİ. ALİ KOÇ 20 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI GETİRİYOR

Jose Mourinho, Rodriguez'in transfer edilmesini istedi. Fenerbahçe'nin Rodriguez ve menajeriyle temasa geçtiği ve taraflar arasında görüşmelerin olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin Arjantinli orta saha oyuncusu için düşüncesinin 3 yıllık sözleşme olduğu kaydedildi. Rodriguez'in bonservis bedelinin olmamasının Fenerbahçe için avantaj olduğuna değinilirken, Arjantinli oyuncu ve menajerinin yüksek imza parası ve maaş beklentisi nedeniyle henüz anlaşma olmadığı vurgulandı.

yeni-proje-2024-08-02t132118-842.jpg

30 yaşındaki futbolcuya Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan başka tekliflerin de olduğu kaydedildi. İspanyol basınındaki haberde, Rodriguez'in daha önce Barcelona ile sözlü olarak anlaşmaya vardığı ancak daha sonra bu anlaşmanın resmiyete dökülmediği hatırlatıldı. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Rodriguez, geçen sezon Real Betis'te çıktığı 29 maçta 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN