Feci olay! Husumetlisinin işyerine ateş açtı! 14 aylık bebeği vurdu

Bursa'da iddiaya göre 'kız' meselesi yüzünden taraflar arasında silahlı kavga çıktı. İş yerini kurşunlayan şüpheliler balkonda oynayan 14 aylık bir bebeği vurdu. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Bursa Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde yaşandı. Kimliği belirlenemeyen bir kadın ile erkek şüpheli, hafif ticari araç ile gelerek sokak üzerinden pompalı tüfek ile kıraathaneye kurşun yağdırdı.. Şüpheliler daha sonra bölgeden hızlıca uzaklaştı.

SAÇMALAR 14 AYLIK BEBEĞE İSABET ETTİ

Kıraathanenin üzerinde bulunan bir evin balkonunda oyun oynayan 14 aylık Yusuf S., saçmaların hedefi oldu. Bacağından yaralanan Yusuf bebek ambulans ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bebeğin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

yyyyyyyy.jpg

KIRMIZI IŞIKTA ARAÇTA BEKLEYEN ARACI GASBETTİLER

Şüpheliler kaçtıktan yaklaşık 10 dakika sonra Millet Mahallesi Yakın Çevre Yolu’nda kırmızı ışıkta bekleyen Yasin T.’ye ait otomobili silah zoru ile gasbederek izini kaybettirmeye çalıştı. Olayda kullandıkları hafif ticari araç ise yolun ortasında kaldı.

yyuuuu.jpg

Olayı araştıran polis, yaşananların 'kız' meselesi nedeniyle olduğunu ve bundan kaynaklı taraflar arasında husumet oluştuğunu tespit etti. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN