Masterchef ve Survivor'u bırakın! Acun yeni bombayı patlattı: Türkiye'yi değil Amerika'yı da kasıp kavuracak

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni projesini sosyal medya hesabından paylaştı. Yepyeni bir bombayı patlatan ünlü isim, bu defa Türkiye’yi değil Amerika’yı kasıp kavuracak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yaptığı programlarla sık sık televizyon gündeminde yer alan Acun Ilıcalı yeni bir yarışma projesiyle gündeme geldi. Türkiye'de yayınladığı MasterChefve Survivor gibi programlarla oldukça geniş bir kitleye hitap eden ünlü isim bu kez Türkiye’de değil Amerika’da programıyla adından söz ettirecek.

yeni-proje-004.jpg

MERAKLA BEKLENEN TANITIM GELDİ

Acun Ilıcalı’nın ABD’de yayınlanan yeni programı “La Isla”, Türkiye’de çekilen ve yurt dışına ülkemizi tanıtan bir program olarak öne çıkıyor.

Amerika'nın en büyük televizyon kanallarından biri olan Telemundo'da yayınlanan La Isla'ya dair detaylar merak edilirken, Acun Ilıcalı'dan tüm soru işaretlerini giderecek bir paylaşım geldi.

yeni-proje-1-004.jpg

Acun Ilıcalı sosyal medya platformu X'ten tanıtım videosunu paylaşarak "İşte çekimleri ülkemizin birbirinden güzel şehirlerinde gerçekleşen, Amerika'nın en büyük televizyon kanallarından biri olan Telemundo'da yayınlanacak projemiz "La Isla'nın" tanıtımı" ifadelerini kullandı.

İşte çekimleri ülkemizin birbirinden güzel şehirlerinde gerçekleşen, Amerika'nın en büyük televizyon kanallarından biri olan Telemundo'da yayınlanacak projemiz "La Isla'nın" tanıtımı..

Introducing our project 'La Isla,' which was filmed in various beautiful cities across our… pic.twitter.com/Wl3Ntrn0D7

— Acun Ilıcalı (@acunilicali) July 31, 2024

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN