Tariş 2024- 2025 incir alımlarına başladı! Bu sene sezon erken: 7 tona kadar incir alacaklar

Tariş 2024- 2025 incir alımlarına başladı! Bu sene sezon erken: 7 tona kadar incir alacaklar

Tariş İncir Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kacar, 2024- 2025 incir alımlarına başlandığını açıkladı. Bu sene sezonun erken başlamasıyla alımların da erken başladığı bildirilirken, totalde 7 tona kadar incir alınacağı bildirildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Tariş İncir Birliği, 2024-2025 kuru incir alım sezonunu erkenden başlattı. Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kacar, bu yılın alım hedeflerini ve planlarını AA muhabirine açıkladı. Kacar, sezonun bu yıl biraz erken geldiğini belirterek, “Sezonumuz bu yıl biraz erken geldi. Ortağımızın elinde mal kalmayacak, sonuna kadar ürünlerini alacağız. İncirin bu sene çok kaliteli olduğunu düşünüyoruz. Hedefimiz 6-7 bin ton kuru incir almak” dedi.

yeni-proje-5.jpg

GEÇEN YILDAN DAHA YÜKSEK HEDEF

Kacar, geçen yıl 3 bin tonun üzerinde kuru incir aldıklarını ve bu ürünlerin büyük bir kısmının ihraç edildiğini belirtti. Bu yıl daha yüksek bir alım kapasitesiyle üreticilerin yanında olacaklarını ifade eden Kacar, üreticilerin kaliteli ürünlerinin tümünü alacaklarını vurguladı.

yeni-proje-6.jpg

KALİTE VE İHRACAT HEDEFLERİ

Bu yılın incirlerinin kalitesine güven duyduklarını ve hedefledikleri miktara ulaşacaklarına inandıklarını belirten Kacar, hem iç piyasada hem de dış pazarda başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

yeni-proje-7.jpg

Tariş İncir Birliği'nin 2024-2025 dönemi için koyduğu yüksek hedefler, sektördeki üreticilere ve ihracatçılara umut vadediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN