Instagram engeli kalktı, Demet Akalın muradına erdi! “Ekip bana teşekkür etti"

Instagram engeli kalktı, Demet Akalın muradına erdi! “Ekip bana teşekkür etti"

Instagram erişim engeli ile birlikte tüm Türkiye, neye uğradığını şaşırdı. Instagram'ın açılması için birçok kişi sesini duyurmaya çalışırken bu isimlerden biri de Demet Akalın oldu. Instagram engelinin kalkması ile birlikte Demet Akalın da muradına erdi. Üstelik teşekkürünü de kaptı.

Instagram engelinin kalkması ile birlikte tüm Türkiye derin bir oh çekti. Sosyal medya platformları son yıllarda insanların eli kolu haline dönüşürken Instagram engelinin gelmesi de herkesi büyük bir boşluğa düşürdü. Özellikle influencerlar için gelir kapısı olan Instagram'ın kapatılması büyük bir olay olarak görülürken ünlü isimlerden de sesler yükselmeye başladı. Sosyal medya platformu Instagram'ın açılması için sık sık paylaşımda bulunan Demet Akalın'a ekipten bir de teşekkür geldi.

ERİŞİM ENGELİ KALDIRILDI

Instagram'ın açılması için sosyal medya platformu X üzerinden sık sık paylaşımlarda bulunan Demet Akalın, bu duruma tepki göstermeyen isimleri de sık sık eleştirdi. Instagram'a gelen erişim engeli birçok kişiyi etkilerken özellikle ünlü isimleri derinden sarstı.

Demet Akalın isyan etti: Şu Instagram'ı açın artık! - Son Dakika Ekran Haber

Erişimin açılması ile birlikte muradına eren Demet Akalın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Instagram'ın açılışını kutlayacağını belirtti. Demet Akalın, "Instagram ekibinden teşekkür mesaj geldi bana. Anlaşma sağlanmasına da sevindim" dedi. Instagram'ın açılması ile birlikte sayfasında peş peşe paylaşımlarda bulunan Demet Akalın da herkesin dikkatinde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN