Belediye ekipleri şehrin dört bir yanında

Belediye ekipleri şehrin dört bir yanında

Giresun Belediyesi ekipleri, şehrin altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şehrin dört bir yanında devam eden çalışmalar kapsamında, şehir merkezinde kaldırım düzenleme, parke taşı döşeme, refüj düzenleme, kanal güçlendirme ve kanal arıza giderme, lento imalatı, ağaç budama, ot biçme çalışmaları gerçekleştiriliyor. 28 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve şehri daha modern bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyor.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların daha rahat ve konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için altyapı ve üstyapı hizmetlerini aralıksız olarak sürdürdüklerini dile getirerek: “Yapılan tespitler ve aciliyet sırasına göre çalışmalarımızı planlayarak saha çalışmalarını başlatıyoruz” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN