'Kızıl Goncalar'a Lokman geliyor: Emin Gürsoy kadroda

'Kızıl Goncalar'a Lokman geliyor: Emin Gürsoy kadroda

Kızıl Goncalar dizisi, oyuncu kadrosuna önemli bir isim daha kattı. Türk sinemasının sevilen oyuncularından Emin Gürsoy, dizide canlandıracağı karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Kızıl Goncalar dizisi, ikinci sezonuyla izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna katılan son isim, Türk sinemasının sevilen oyuncularından Emin Gürsoy oldu. "Deli Yürek" dizisindeki unutulmaz performansıyla gönüllere taht kuran Gürsoy, Kızıl Goncalar'da "Lokman" karakteriyle ekranlara dönecek.

ijjiij.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dizinin 7 Ekim'de yayınlanacak ikinci bölümünde Cüneyd (Mert Yazıcıoğlu) ile yolları kesişecek olan Lokman'ın hikayeye nasıl bir yön vereceği merak konusu. Öte yandan, Meryem Tezel'in hapishanede yaşadığı zorluklar ve Levent'in büyük çaresizliği, dizinin ilk bölümünde yaşanan zaman atlamasıyla birlikte yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN