Mustafa Üstündağ 'Holding'de

Mustafa Üstündağ 'Holding'de

Mustafa Üstündağ "Holding" dizisiyle el sıkıştı. Üstündağ, "İnsani kapitalizm mümkün müdür?" sorusundan yola çıkarak hazırlanan dizide iş insanının oğlu "Mahir Koloğlu" karakterini canlandıracak.

Limon Yapım'ın ATV ekranlarında seyirciyle buluşturacağı iddialı dizisi "Holding", hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Kapitalizmin insani yönünün sorgulanacağı bu dram ve gerilim yüklü dizide başrolleri Tuğba Sungurluoğlu (Aydan) ve Caner Topçu (Kerem) paylaşacak.

Hikaye, genç bir serbest dalış rekortmeni kadının, büyük bir holdingin yönetimini ele geçirme çabası ve bu uğurda kız kardeşleri ile mafyaya karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin oyuncu kadrosunda Bade İşcil, Ali İl, Melisa Döngel ve Macit Koper gibi önemli isimler yer alırken, son olarak "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde izlediğimiz Mustafa Üstündağ da diziye dahil oldu. Üstündağ, dizide ünlü bir iş insanının oğlu "Mahir Koloğlu" karakterine hayat verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN