Güç Yüzükleri 2. sezon çıkacak mı, ne zaman başlayacak? Rings of Power 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Güç Yüzükleri 2. sezon çıkacak mı, ne zaman başlayacak? Rings of Power 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Rings of Power 2. sezon ne zaman başlıyor? Rings of Power Sezon 1 bitti mi? Güç çemberi 2. sezon ne zaman gelecek 2022'nin en iddialı dizilerinden biri olan Rings of Power, yıllar süren bekleyişin ardından ilk bölümleriyle 2 Eylül 2022'de Amazon Prime Video'da yayınlandı. Diziyi kısa sürede dünya çapında milyonlarca kişi izledi. The Rings of Power dizisinin 1. Sezonu 14 Ekim'de gösterime girdi. bölümü bitirdi. Dizinin hayranları ikinci sezonun başlamasını bekliyor. Peki Rings of Power 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Sorusu merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Yüzüklerin Efendisi dizisinin film dünyasında adı altın harflerle yazıldı ve dizi olarak çıkacağı duyurulmuştu. Uzun bir bekleyişin ardından dizinin isminin Rings of Power olacağı açıklandı. Dizi hayranlarının heyecanlı bekleyişi 2 Eylül 2022'de sona erdi. Toplam 8 bölümden oluşan dizi, Amazon Prime Video aracılığıyla kamuoyuna sunuldu. Dizi kısa sürede dünyanın en çok izlenen dizisi oldu. "Rings of Power"ın ilk sezonu, 14 Ekim'de yayınlanan 8. bölümüyle yüksek dozda gerilimle sona erdi. Dizinin ikinci yapım sezonunun vizyona girmesi merakla bekleniyor.

RİNGS OF POWER 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2022 yılının en çok izlenen dizilerinden biri olan Güç Yüzükleri, milyonlarca izlenen 8. bölümüyle ekranlara veda etti. Serinin 2. Sezonun çıkış tarihi merak edilmeye başlandı. Rings of Power 2. Sezon çekimleri geçtiğimiz aylarda başladı. Çekim yeri olarak Avustralya yerine İngiltere seçildi. Yapımcılar ve yayıncılar, sezonun çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadılar. Ancak tahminlere göre Rings of Power Sezon 2'nin 2023'ün sonlarında veya 2024'ün başlarında Amazon Prime Video'da yayınlanması bekleniyor.

RİNGS OF POWER BİRİNCİ SEZON BİTTİ Mİ?

Rings of Power 1. Sezon toplam 8 bölümden oluşmaktadır. Dizide her hafta yeni bir bölüm gösteriliyor. Dizinin ilk sezonunun son bölümü 14 Ekim'de Amazon Prime Video'da yayınlandı.

RİNGS OF POWER İKİNCİ SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Rings of Power 2 Eylül'de gösterime girdi. Dizinin yaklaşık 5 yıl sürmesi bekleniyordu. Uzun bir bekleyişin ardından dizi, Galadriel'in hayatına odaklanarak devam etti. Serinin ikinci sezonunda Galadriel ile konuşması bekleniyor. "Güç Yüzükleri" dizisinin çekimleri geçtiğimiz aylarda başladı. Dizinin 2023'ün sonlarında Amazon Prime Video'da yayınlanması planlanıyor.

RİNGS OF POWER KONUSU NEDİR?

Güç Yüzükleri J.R.R. Tolkien'in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nden binlerce yıl önce geçiyor. Orta Dünya'nın büyük ölçüde barış içinde olduğu bir zamanda geçen dizi, hem tanıdık hem de yeni karakterlerin uzun süredir korkulan kötülüğün yükselişini kucakladığını görüyor. Dumanlı Dağlar'ın karanlık derinliklerinden elf başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, muhteşem ada krallığı Numenor'dan haritanın uzak köşelerine kadar bu krallıklar ve karakterler bugüne kadar anlatılan efsanelerini oluşturuyor. Orta Dünya'dan ayrıldıktan çok sonra.

RİNGS OF POWER OYUNCULARI

Robert Aramayo

Owain Arthur

Nazanin Boniadi

Tom Budge

Morfydd Clark - Galadriel

Ismael Cruz Córdova

Ema Horvath

Markella Kavenagh

Joseph Mawle

Tyroe Muhafidin

Sophia Nomvete

Megan Richards

Dylan Smith

Charlie Vickers

Daniel Weyman

Maxim Baldry

Lenny Henry

Geoff Morrell

Peter Tait

Peter Mullan

Simon Merrells - Trevyn

Lloyd Owen - Lodan

Ağustosus Prew

Benjamin Walker

Alex Tarrant

Cynthia Addai-Robinson

Kip Chapman

Maxine Cunliffe

Trystan Gravelle

Thusitha Jayasundera

Fabian McCallum

Leon Wadham

Sara Zwangobani

Anthony Crum

Ian Blackburn

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 1 sezon bölüm tarihleri

1. Bölüm çıkış tarihi: 2 Eylül 2022

2. Bölüm çıkış tarihi: 2 Eylül 2022

3. Bölüm çıkış tarihi: 9 Eylül 2022

4. Bölüm çıkış tarihi: 16 Eylül 2022

5. Bölüm çıkış tarihi: 23 Eylül 2022

6. Bölüm çıkış tarihi: 30 Eylül 2022

7. Bölüm çıkış tarihi: 7 Ekim 2022

8. Bölüm çıkış tarihi: 14 Ekim 2022

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN