100 kişiden 1 kişi fark ediyor! 11 saniyede gizli salyangozu bulmak dahiler şıp diye buluyor

100 kişiden 1 kişi fark ediyor! 11 saniyede gizli salyangozu bulmak dahiler şıp diye buluyor

Resimde gizlenmiş salyangozu 11 saniyede bulmak neredeyse imkansız görülüyor. Deneyen 100 kişiden sadece biri fark ediyor bulanlar ise dahi sınıfına adını yazdırıyor. Gizli salyangozu 11 saniyede bulabilir misiniz? Gelin hep birlikte testi sonuçlandıralım.

Zeka bulmacalarındaki detayı fark etmek beklenildiği kadar kolay olmuyor. Resim içerisine gizlenmiş bir adet salyangoz bulunurken bunu 11 saniyede fark etmekte pek kolay olmayacak gibi görünüyor. Daha başlamadan moral bozmak yok. Hep birlikte teste bakalım güzel bir şekilde sonuçlandıralım.

11 SANİYEDE YÜKSEK IQ TESTİ

Mantığınızı ve gözlerinizi kullanarak resim içerisindeki gizli salyangozu hemen fark edebilirsiniz. 11 saniyelik süreyi ayarladıysanız hep birlikte testi çözmek için sayfayı birazcık aşağı kaydırmak yeterli olacak. Gizlenmiş salyangoza odaklanın.

1…

2…

3…

4…

Deneyen her 100 kişiden sadece 1'i buluyor! Resimdeki gizli salyangozu sadece dâhiler 11 saniyede buluyor - Resim : 1

8…

9…

10…

11…

Size verilen sürenin sonuna geldik

Testin sonucuna ulaşamadıysanız üzülmenize gerek yok. Testi yeniden çözebileceğinizi tekrardan hatırlatmak istiyoruz. Bu sayede hafızanızı geliştirebilir gizli salyangozu daha rahat bulabilirsiniz. Çözmek istemeyenler ise aşağıdan kolay bir şekilde yanıtına ulaşabilir.

İŞTE ZEKA BULMACASININ YANITI

Deneyen her 100 kişiden sadece 1'i buluyor! Resimdeki gizli salyangozu sadece dâhiler 11 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN