Şişli Belediyesi’nden Giresun Belediyesi’ne çöp konteyneri desteği sağlandı

Şişli Belediyesi’nden Giresun Belediyesi’ne çöp konteyneri desteği sağlandı

İstanbul Şişli Belediyesi, Giresun Belediyesi’ne önemli bir destek sağladı.

Bu kapsamda Şişli Belediyesi’nden gönderilen çöp konteynerleri Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ulaştı.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, temiz bir çevrenin sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biri olduğuna değinerek: “Bu nedenle, belediyeler arası iş birliğini güçlendirmek bizim önceliklerimiz arasındadır. Giresun’a gönderdiğimiz çöp konteynerleri de bu şehrimizin çevre temizliği çalışmalarına katkı sağlayacaktır” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, yapılan yardımı takdirle karşıladığını belirterek: “Şişli Belediyesi’nin bu anlamlı desteği, Giresun Belediyesi’nin temizlik hizmetleri açısından önemli bir adım olacaktır. İş birlikleri ve yardımlaşma, şehirlerimizin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için kritik öneme sahiptir. Bu anlamda Şişli Belediye Başkanımız Resul Emrah Şahan’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Giresun Belediyesi’ne sağlanan bu destekten dolayı Giresunlu vatandaşlar da Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’a teşekkür ederek, Şahan’ın bu tutumunun alkışa değer olduğunu belirttiler.

Bilindiği üzere, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse önceki gün Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ı ziyaret etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN