Eski kız arkadaşının evini bastı: Elinde bıçakla tehditler yağdırdı

İstanbul Esenyurt’ta yaşanan korkunç bir olayda, bir kadın eski sevgilisi tarafından evine zorla girerek darp edildi ve bıçakla tehdit edildi. Yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıyarak dehşeti gözler önüne serdi.

İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde yaşanan korkunç olay, bir kez daha kadına yönelik şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi. Dün gece saatlerinde, eski kız arkadaşının kaldığı daireye zorla giren Tolga Han S., büyük bir tartışmaya yol açtı.

Yaşananlar, sitenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Tolga Han S.'nin kız arkadaşı G.G.'yi bıçakla tehdit ederek darp ettiği anlar yer alıyor. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri, şahsı daireden çıkarmayı başardı. G.G. ise yaşadıklarının şokunu atlatamadan karakola giderek şikayetçi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN