Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor? 7. Sezon bölüm tarihi ne zaman? Sonunda açıklandı...

Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor? 7. Sezon bölüm tarihi ne zaman? Sonunda açıklandı...

Kanal D’nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta büyük bir heyecanla bekleniyor. Temmuz ayında sezon arasına giren yarışma yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak. Peki Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Kanal D'nin popüler yemek yarışması Gelinim Mutfakta büyük bir heyecanla geri dönüyor! 7. sezonuyla ekranlara gelecek olan yarışmanın yeni sezon tarihi belli oldu. Aslı Hünel’in sunuculuğunda yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta, izleyicilere lezzet dolu anlar ve kıyasıya rekabet sunacak. İşte, Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon detayları...

yeni-proje-12-003.jpg

7. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gelinim Mutfakta’nın 7. sezonu 5 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Aslı Hünel’in sunuculuğunda yayınlanacak olan bu sezon, hafta içi her gün saat 13.00’te Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yeni sezonda, mutfakta ustalıklarını sergileyecek gelinler, lezzetli tarifleri ve eğlenceli anlarıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

yeni-proje-13-003.jpg

ASLI HÜNEL KİMDİR?

1977 yılında İstanbul’da doğan Aslı Hünel, ünlü oyuncu Saruhan Hünel’in kardeşidir. Annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir. Müzik kariyerine Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde başlayan Hünel, 14 yaşında şan dersleri alarak müzikseverlerle buluşmaya başlamıştır. Türkiye genelinde çeşitli sahnelerde performans sergileyen Hünel, "Bambaşka" isimli albümündeki şarkılarıyla dikkat çekmiştir.

Aslı Hünel, 12 Eylül 2021 tarihinde TGRT Haber kanalında Cem Küçük ile birlikte Günaydın Türkiye programını sunmuş, ardından Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Bu sezon da Gelinim Mutfakta’nın sunuculuğunu başarıyla sürdürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN